ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί και υποτιμά τους νέους για να υπονομεύσει το #freedom_pass»


Στο freedom pass και την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, στις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, στην υπόθεση Σταύρου Παπασταύρου και στην παραπομπή του Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο αναφέρθηκε ο Νίκος Ρωμανός σε συνέντευξή του.


Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου.


Σχετικά με το freedom pass και την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Αυτός που μαλώνει και στοχοποιεί τους πολίτες είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Υποτιμά τους νέους ιδιαίτερα δε τους 30.000 νέους που έχουν κάνει ήδη χρήση του freedom pass, συνδέοντας ουσιαστικά τα κίνητρα εμβολιασμού με δωροδοκία και χαρακτηρίζοντάς τα εξευτελιστικά.


Δείχνει πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική αλλά και πόσο σέβεται αυτούς τους νέους».


Για την κριτική που ασκήθηκε σχετικά με τη δήλωση του Αδώνι Γεωργιάδη ότι δεν υπάρχουν λεφτά αν πάμε σε νέο lockdown είπε: «Θεωρούν λάθος να κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε οιοδήποτε νέο lockdown;


«Θεωρούν λάθος το αυτονόητο ότι προφανώς θα είναι καταστροφικό ένα νέο lock down και γι’ αυτό έχουμε θεσπίσει μία σειρά μέτρων προκειμένου να επιστρέψουμε με ασφάλεια στην κανονικότητα το συντομότερο; Δεν έχουμε ακούσει από τον ΣΥΡΙΖΑ μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν είναι υπέρ ή κατά των μέτρων αυτών.


Είναι υπέρ ή κατά της ταχύτερης επιστροφής στην κανονικότητα; Είναι υπέρ ή κατά της προάσπισης της υγείας και των ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί- φυσικά με ένα αυστηρότερο πλαίσιο προσαρμοσμένο στις δικές τους αυξημένες ανάγκες προστασίας; Είναι υπέρ ή κατά του μέτρου για 85% πληρότητα, που μπορεί να επιλέξει ένας καταστηματάρχης ακριβώς για να βγει από το αδιέξοδο του προηγούμενου διαστήματος και πάρει μπροστά η επιχείρησή του; Δεν έχουμε πάρει μέχρι στιγμής ξεκάθαρη απάντηση.


Αλλωστε είναι γνωστό ότι κάποιοι έχτιζαν πολιτικό αφήγημα πάνω στο lockdown ελπίζοντας να κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Κάποιοι πόνταραν στη δυστυχία του lockdown, πόνταραν στο να εξαγριωθούν οι νέοι και να βγουν στους δρόμους εν μέσω πανδημίας».


Για την υπόθεση Σταύρου Παπασταύρου και την παραπομπή του Νίκου Παππά είπε: «Βλέπουμε από τη μία το ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζει για την παραπομπή πρώην υπουργού του στο ειδικό δικαστήριο και από την άλλη τη Νέα Δημοκρατία να πανηγυρίζει για την αθωότητα ενός ανθρώπου που στοχοποιήθηκε, διασύρθηκε και εξοντώθηκε επί έξι χρόνια. Από αυτό και μόνο φαίνεται η διαφορά μας.


Στοχοποίησαν και εξόντωσαν επαγγελματικά και κοινωνικά έναν άνθρωπο επί μία εξαετία. Ο ΣΥΡΙΖΑ διέσυρε τον Παπασταύρου κάνοντας τον μάλιστα προεκλογικό σποτ το 2015 με τίτλο: «Οι... 2062 “Παπασταύρου” της λίστας Λαγκάρντ». Και ζητάμε το αυτονόητο, να ζητήσουν συγγνώμη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια