ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Παρουσία των εταιρειών της Δυτικής Μακεδονίας έκθεση DEFEA


Στα πλαίσια συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην έκθεση DEFEA, τέσσερις εταιρείες της περιοχής θα βρίσκονται εκεί με τα δικά τους ξεχωριστά περίπτερα. Οι Ελληνικές εταιρείες της Δ. Μακεδονίας θα εκθέσουν τα προϊόντα τους στο διεθνές κοινό και αναμένουν να πετύχουν συνεργασίες που θα τους επιτρέψουν να ανοίξουν τον βηματισμό τους. Με ιδιαίτερα αλλά και καινοτόμα προϊόντα έρχονται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μεγάλων ξένων εταιριών εκπλήσσοντας τους με τα προϊόντα τους.

VALPAK SA

Η Valpak είναι ένας μεγάλος παραγωγός εξελιγμένων στρατιωτικών μέσων απόκρυψης και παραλλαγής, που παρέχει τεχνικές και επιχειρησιακές υπηρεσίες στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αποτελεί παγκόσμιο προμηθευτή στον τομέα της παρέχοντας δίχτυα παραλλαγής, ειδικές ραδιοαπορροφητικές επιστρώσεις βαλλιστικά κράνη, τακτικά καταφύγια τακτικής ανάπτυξης, στρατιωτικά καλύμματα υπέρυθρης κάλυψης, μονωμένα θερμικά κλπ. Η εταιρεία με δεδομένο ότι κάθε έργο μπορεί να έχει διαφορετικούς στόχους, αρχίζει πάντα τη συνεργασία με τους πελάτες της συμβουλεύοντας και αναλύοντας τις απαιτήσεις των προϊόντων και τις εφαρμογές τους, προκειμένου να ανταποκριθούν κατάλληλα σε διαφορετικά περιβάλλοντα όπου μπορεί να απαιτείται ατομική προσέγγιση.

Η Valpak στελεχώνεται από επιστημονικό έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με δεκαετίες εμπειρίας στους αντίστοιχους τομείς χημικών επιστρώσεων ειδικών σκοπών. Ως εκ τούτου, η εταιρεία από το 1989 επένδυσε και κατάφερε να αναπτύξει και να αποκτήσει διάφορα προϊόντα και τεχνολογίες. Χάρη στο ιδιωτικό πιστοποιημένο εργαστήριο ΝΑΤΟ και ISO 9001 και την ευελιξία της εταιρείας να συνεργάζεται με άλλα ανεξάρτητα εργαστήρια, η Valpak είναι σε θέση να ικανοποιήσει οποιοδήποτε αίτημα ή ζήτηση αγοράς με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ιστοσελίδα: https://valpak.gr/

EL.YN.sa

Η EL.YN.sa ιδρύθηκε το 1982, στην περιοχή των Γρεβενών, και άρχισε να ασχολείται με την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών. Το 1989 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία και στη συνέχεια το 1991 έχτισε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με την πρόθεση να επεκτείνει τις παραγωγικές της δυνατότητες σε ειδικές βιομηχανικές εφαρμογές.

Το αποτέλεσμα αυτού του εκσυγχρονισμού είναι η καθιέρωση συνεργασίας από το 1995 με τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΗ) σε τομείς κατασκευής ανταλλακτικών για τους ατμοηλεκτρικούς σταθμούς της ΔΕΗ, αλλά κυρίως για τα ορυχεία των κέντρων λιγνίτη της Πτολεμαΐδας και της Μεγαλόπολης, μια συνεργασία που απαιτούσε συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, με την κατάλληλη επιλογή πρώτων υλών υψηλού επιπέδου και ποιοτικών ελέγχων υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, από το 1998 ως κύριος εργολάβος καθώς και υπεργολάβος κατασκευάζει σφυρήλατα εξαρτήματα για το θωρακισμένο εξοπλισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (Πιστοποιημένος προμηθευτής για το ΝΑΤΟ με τον κωδικό NCAGE G0528).

Ιστοσελίδα: http://www.elyn.gr/index.php/en/

B&T COMPOSITES SA

Η B&T Composites δραστηριοποιείται στον τομέα των σύνθετων υλικών από το 2009. Παράγει ελαφριές κατασκευές χρησιμοποιώντας ανθρακονήματα και υαλονήματα. Τα προϊόντα της έχουν εφαρμογές στους παρακάτω τομείς

Βιομηχανία: άξονες για μετάδοση ροπής, καράφα, κυλίνδρους, ελαφροί γερανοί, ρομποτικές εφαρμογές, άξονες για μετάδοση ροπής σε υποδομές ανεμογεννητριών, συστήματα σωληνώσεων, δεξαμενές για αποθήκευση διαβρωτικών και όξινων υγρών κλπ.

Ιστοσελίδα: http://www.btcomposites.gr/

TETOS WOODEN BOX

Η εταιρεία κατασκευάζει ξύλινες συσκευασίες, παλέτες, (παλέτες) κουτιά

Ιστοσελίδα: nickostetos@gmail.com

https://www.defence-point.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια