ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το παιχνίδι της ψηφοθηρίας στους κόλπους των ψεκασμένων και των ανεμβολίαστωνΈνας ιδιότυπος ανταγωνισμός ανάμεσα σε πολιτικές δυνάμεις που κινούνται στα άκρα του πολιτικού συστήματος βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες με αφορμή τις δεκάδες συγκεντρώσεις που ξεφύτρωσαν σε ολόκληρη την Ελλάδα με πρωταγωνιστές ψεκασμένους και ανεμβολίαστους που αρνούνται πεισματικά να συμφιλιωθούν με την πραγματικότητα.

Σε μία εποχή που η χώρα παλεύει να επιστρέψει στην κανονικότητα και η ανθρωπότητα μάχεται να ξεπεράσει την πανδημία κάποιοι στα Δεξιά και στα Αριστερά του πολιτικού φάσματος ψάχνουν για ψήφους στα θολά νερά, αδιαφορώντας για το δημόσιο συμφέρον, τη δημόσια υγεία αλλά και την ιστορική μάχη που δίνει η παγκόσμια κοινότητα να ξεπεράσει την κρίση.

Είναι αδιανόητο πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται εντός της Βουλής να φλερτάρουν με οποιονδήποτε τρόπο με διάφορους ανεγκέφαλους που ξεχύνονται στους δρόμους με κραυγές και συνθήματα που παραπέμπουν σε άλλες μεσαιωνικές εποχές και να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία μπας και κερδίσουν μια χούφτα σταυρούς.

Ωστόσο η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών αγνοεί τα κελεύσματα των αμετανόητων αγανακτισμένων και συντάσσεται στην εθνική προσπάθεια για έξοδο από την υγειονομική κρίση.

Είναι χρέος όλων των πολιτικών δυνάμεων και εκείνων που ανήκουν στην Αριστερά να απομονώσουν άμεσα τα στελέχη τους που «ερωτοτροπούν» με τους αντιεμβολιαστές, μια απαράδεκτη και αντικοινωνική συμπεριφορά που δεν συνάδει με τους κανόνες μιας σύγχρονης αστικής δημοκρατίας και μιας δημοκρατικής κοινωνίας που παλεύει να βγει στο ξέφωτο.

Αλλά φαίνεται πως έχουν πάθει μεγάλο μπλακ άουτ από τις δημοσκοπήσεις και αναζητούν πολιτικά σωσίβια στο περιθώριο βλέποντας το πολιτικό τους μέλλον δυσοίωνο και τις ελπίδες επανάκαμψης να εξανεμίζονται.

https://www.lykavitos.gr/

Σχόλια ιστολογίου:

Είμαι σίγουρος ότι σύμμαχος υπέρ του εμβολιασμού για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι όσων δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα, αλλά και όσων έχουν εμβολιαστεί, είναι οι απόψεις, τα συνθήματα και οι δικαιολογίες του τρελού ΨΕΚσυνονθυλεύματος των θρησκόληπτων, αντισημιτών, εθνικιστών-νεοναζιστών-φασιστών και τσαρλατάνων της ιατρικής και άλλων ειδικοτήτων.
Μια λύση είναι το ξεμπρόστιασμα όλων αυτών των επικίνδυνων ΨΕΚουκουδιών...
Υπάρχουν πάρα πολλοί που αποδομούν με σοβαρό-ορθολογικό και επιστημονικό τρόπο, τους δήθεν επιστήμονες αρνητές.
Αρκεί κάποιος να έχει θέληση να τους βρει, αλλά και να μπορεί να τους καταλάβει, χρειάζεται και κάποιος εγκεφαλικός κόπος, γιατί ο λόγος τους δεν είναι συνθηματικός και λαϊκίστικος πολιτικός, αλλά επιστημονικός καθαρά.

Όταν βλέπεις ένα κομμάτι της κοινωνίας, (λέω έστω και ένα μικρό κομμάτι της) των αντιεμβολιαστών να διαδηλώνει υπέρ της ανάληψης της εξουσίας από στρατιωτική ηγεσία και να συνοδεύει αυτήν την απαίτηση με  μουσική αντιδικτατορικών συνθετών, όπως και του Μίκη, τότε, ρίξτε ψυχοφάρμακα στα υδραγωγεία, δεν γλιτώνουμε αλλιώς.
Βρίζουν μια κυβέρνηση που εκλέχτηκε με ελεύθερες εκλογές, αποκαλώντας την χούντα, ζητώντας ανάληψη της εξουσίας από στρατιωτικούς, ε, τότε ναι, ψυχοφάρμακα στα υδραγωγεία.

Η δικτατορία των ηλιθίων αντιμεβολιαστών δεν θα περάσει, δεν πρέπει να περάσει και δεν επιτρέπεται να περάσει. Την πρώτη ευθύνη την έχει η κυβέρνηση και μετά ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος.
Θεωρώ ότι τα φασιστόμουτρα του εντιεμβολιαστικού...κινήματος δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο από τους εχέφρονες πολίτες, αλλά από την κυβέρνηση. Αυτά τα φασιστόμουτρα που απειλούν όλη την Ελληνική κοινωνία και οικονομία δεν αντιμετωπίζονται με τον τόσο φιλελευθερισμό που διαλαλεί ο ίδιος πρωθυπουργός, και φοβάται μερικές φορές να ξεστομίσει εδώ και καιρό, την επιβεβλημένη από ηθικής και πατριωτικής πλευράς υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται ο κάθε βλαξ να εμποδίζει την συνέχιση και την πρόοδο των κοινωνιών επειδή δεν θέλουμε να μας κατηγορήσουν ότι δεν είμαστε φιλελεύθεροι.
Όλοι οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων έχουν εμβολιαστεί, άρα οι εκπρόσωποι ενός πολύ μεγάλου κομματιού των πολιτών.
Πλην τους ενός γραφικού πολιτικού αρχηγού του ξερόλα τα θέματα με σιγουριά του μαντζουνοπώλη και του κατόχου των χειρόγραφων ευαγγελίων από τον ίδιο τον Ιησού.
Αυτό το γραφικότατο μπουμπούκι θα έκανε μόνο το ρώσικο δηλητήριο, όπως αποκαλεί τα εμβόλια.
Για τόσο γραφικό μπουμπούκι μιλάμε και καταφέρνει να παρασέρνει πολίτες, που κάποιοι από αυτούς γίνονται επιθετικοί έως πολύ επιθετικοί με σχολιασμούς τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια