ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα! Ο Πετράκος επιτίθεται στον Αρκά για το σκίτσο με το εμβόλιο🤣🤣


Τα δύο σκίτσα που δημοσίευσε πρόσφατα ο Αρκάς, με τα οποία αποδομεί τα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών και ειρωνεύεται τη στάση τους, έγιναν αφορμή για κάθε είδους κριτική στον σκιτσογράφο.

Ανάμεσά τους ήταν και ο γνωστός κήρυκας του αντιεμβολιαστικού κινήματος, τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος επιμένει, μέσα από τα social media, στις αρνητικές απόψεις του για το εμβόλιο και τον κορωνοϊό. Τις προηγούμενες ημέρες είχε επιτεθεί στον Πάνο Κιάμο και στον Στάθη Δρογώση γιατί υπερασπίστηκαν το εμβόλιο, αλλά και την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης μόνο για εμβολιασμένους.

Στο σκίτσο του Αρκά που επικρίνει, το οποίο ο σκιτσογράφος ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, απεικονίζεται ένας άνθρωπος σε περβάζι ο οποίος αρνείται τη βοήθεια πυροσβέστη παρότι καίγεται το σπίτι του.Ο τραγουδιστής κατηγόρησε τον Αρκά ότι… παρασύρει τον κόσμο να εμβολιαστεί με «πειραματικά σκευάσματα» ενώ δεν δίστασε να του επιτεθεί με χαρακτηρισμούς όπως «κακομοίρη» και «τι απογοήτευση».
Σχόλιο: Τα ΨΕΚούδια πσώνια αντιεμβολιαστήρια, βγάζουν μίσος και κακία σε όσους  αμφισβητούν και απορρίπτουν  την ανεύθυνη, μισάνθρωπη και αντεθνική στάση τους.
Μην γίνεσαι πετράκος θα λέγεται στο μέλλον όταν έχεις ξεφύγει εντελώς...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια