ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πάνοπλοι οι αστυνομικοί που μπήκαν για έλεγχο σε ταβέρνα στο Ηράκλειο - βίντεο


Έκπληκτοι οι πελάτες όταν είδαν να περνάνε από μπροστά τους αστυνομικοί οπλισμένοι σαν αστακοί - Ακολούθησε η επεισοδιακή σύλληψη του ιδιοκτήτη της ταβέρνας
Ένα απίστευτο βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ώρες, το οποίο αφορά στο περιστατικό που συνέβη σε ταβέρνα στο Ηράκλειο Κρήτης το περασμένο Σάββατο 10 Ιουλίου. Βίντεο με τη στιγμή της έντασης είχε κυκλοφορήσει και τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται η έκπληκτη αντίδραση των πελατών της ταβέρνας, μόλις αντίκρυσαν τους πάνοπλους αστυνομικούς.


Όπως θα δείτε στο βίντεο, μια ομάδα πάνοπλων αστυνομικών εισβάλλει στο εστιατόριο σαν να πρόκειται για επιχείρηση σύλληψης κάποιου ναρκέμπορα. Με full face κι αυτόματα όπλα μπαίνουν στο μαγαζί την ώρα που οι πελάτες πίνουν και τρώνε στα τραπέζια τους. Λίγο μετά, οι οπλισμένοι αστυνομικοί βγαίνουν έξω, μαζί με τον φερόμενο ιδιοκτήτη του καταστήματος, με τους πελάτες να χειροκροτούν ειρωνικά.


«Κάθε Σάββατο είμαστε εδώ και διασκεδάζουμε, αφήστε τον άνθρωπο» ακούγεται να λέει μια γυναίκα. Ακολουθεί ένας σύντομος και έντονος διάλογος μεταξύ του επιχειρηματία και των αστυνομικών, οι οποίοι φέρονται να τον επιπλήττουν για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισε.


Ακολουθεί η βίαιη προσαγωγή του καθώς ο καταστηματάρχης φαίνεται να αντιστέκεται. Οι αστυνομικοί τον τραβούν από το λαιμό και την μπλούζα προκειμένου να τον οδηγήσουν στο περιπολικό κι από κει στο τμήμα. Οι πελάτες αποδοκιμάζουν, φωνάζοντας: «Μην τον χτυπάτε, είναι μεγάλος άνθρωπος». Κάποιοι δε υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας αλλά για έναν πελάτη.


Φρίξος Δρακοντίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια