ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κορωνοϊός - Μύκονος: Σφραγίστηκαν μαγαζιά για υπεράριθμους - Απορρίφθηκαν οι προσφυγές των επιχειρηματιών


Διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε τρία μαγαζιά και ένα ξενοδοχείο από αστυνομικούς που προχώρησαν σε σφράγισμα και πρόστιμα- Αστυνομικός με πολιτικά βιντεοσκόπησε παραβάσεις των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού - «Βουλιάζει» από κόσμο το νησί - Μιλούν για πάνω από 150.000 τουρίστες


Με εντατικούς ελέγχους που οδηγούν σε σφράγισμα μαγαζιών από τα επόμενα 24ωρα και πρόστιμα ξεκινάει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου στην Μύκονο.


Χθες διαπιστώθηκαν από την Αστυνομία παραβάσεις σε γνωστό ξενοδοχείο, σε κλαμπ στην Χώρα και σε παραλιακό εστιατόριο.


Επιβλήθηκαν σε όλα οι ανάλογες κυρώσεις, οι οποίες επισύρουν το σφράγισμα για τρία από αυτά και πρόστιμο για μουσική σε άλλο ένα.


Όλες οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Σύρου με προσφυγή η οποία συζητήθηκε αλλά οι προσφυγές τους απορρίφθηκαν.


Στο ξενοδοχείο Destino που ανήκει στον Όμιλο Pasha το πάρτυ με τον Guy Gerber είχε περισσότερους πελάτες από το επιτρεπόμενο όριο οι οποίοι ήταν όρθιοι.


Αξίζει να τονιστεί ότι αρκετοί που δεν είχαν κράτηση πηδούσαν τους τοίχους για να εισέλθουν στον χώρο του event.


Τελικά ο χώρος του εστιατορίου-κλαμπ σφραγίστηκε για μια εβδομάδα όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.


Όρθιοι υπεράριθμοι διαπιστώθηκαν και σε χώρο του Nammos, όχι στο στο κυρίως εστιατόριο, αλλά στο beach bar που στεγάζεται δίπλα ακριβώς το οποίο θα σφραγιστεί για μια εβδομάδα.


Την παράβαση διαπίστωσε σύμφωνα με πληροφορίες γυναίκα αστυνομικός με πολιτική περιβολή που βιντεοσκόπησε τον χώρο.


Αστυνομικοί με πολιτικά διαπίστωσαν τέσσερις πελάτες περισσότερους από όσους έπρεπε να είναι στο Guzel και οχτώ όρθιους.


Τέλος στο Void διαπιστώθηκε παράβαση που αφορά την μουσική και επιβλήθηκε το ανάλογο πρόστιμο.


Οι έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί σε ένα νησί που «σκάει» από κόσμο-όλοι μιλάνε για 150.000 τουρίστες -ο οποίος δεν εννοεί να συμμορφωθεί εύκολα στις υποδείξεις των υπευθύνων σε κλαμπ και εστιατόρια.


Η κατάσταση πλέον προκαλεί έντονη ανησυχία στον επιχειρηματικό κόσμο που αδυνατεί πολλές φορές να τιθασεύσει τους πελάτες που θέλουν να ξεσαλώνουν σε κλαμπ και εστιατόρια.


Τις τελευταίες ώρες η αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στο νησί το ερχόμενο διάστημα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης, ειδικά μετά τα όσα έγιναν γνωστά σήμερα.
Διονύσης Θανάσουλας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια