ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γιατροί νοσοκομείου «έκλεψαν» ραντεβού και δόσεις εμβολίων, για να κλέψουν ελευθερία και να απειλήσουν τις ζωές


Κατερίνα Γαλανού

Η αποκάλυψη της υπόθεσης με τους εικονικούς εμβολιασμούς στο Ασκληπιείο της Βούλας με δράστη έναν γιατρό, προφανώς αρνητή των εμβολίων, με άφησε άφωνη. Όχι από το θράσος του γιατρού, που όντας αντιεμβολιαστής κουβάλησε στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου την παρέα ομοιδεατών του, για να εξασφαλίσει πλαστά πιστοποιητικά.

Ούτε από την αισχρή κουτοπονηριά και την ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά των τριών ανδρών και των δυο γυναικών οι οποίοι, αν και δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο «έκλεψαν» ραντεβού και δόσεις εμβολίων, για να κλέψουν ελευθερία και να απειλήσουν τις ζωές, τις ελευθερίες την οικονομική επιβίωση των ανθρώπων που εμβολιάστηκαν.

Η εξοργιστική αυτή ιστορία δεν αύξησε καν την οργή διαπιστώνοντας ότι μέσα στο ΕΣΥ γιατροί νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, προσωπικό καθαριότητας μάγειρες κλπ μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία ανεμβολίαστοι χωρίς συνέπειες. Κομιστές θανάσιμου κινδύνου για ασθενείς, ανοσοκατασταλμένους, παιδιά, εγκύους, πολυτραυματίες, μεταμοσχευμένους κλπ και οι οποίοι στερούνται εκ των πραγμάτων την προστασία του εμβολίου.

Αυτό που δεν χώρεσε στο μυαλό μου είναι πώς ένα δημόσιο νοσοκομείο αιχμής έκανε σύμβαση με έναν γιατρό ειδικευόμενο σε ηλικία 50 χρόνων! Δεν γνωρίζω ο συγκεκριμένος σε πόσα χρόνια και με τι βαθμό πήρε το πτυχίο της ιατρικής. Δεν ξέρω αν το πήρε στην Ελλάδα στη Ρουμανία, στη Βρετανία. Ούτε αν η ορθοπεδική ήταν η δεύτερη ειδικότητα του.

Ξέρω πως αν κουβαλούσα στο νοσοκομείο τον πατέρα μου με κάταγμα επί εδάφους παλαιάς αρθροπλαστικής ή έφτανα τσακισμένη από τροχαίο και πετύχαινα νύχτα σε εφημερία έναν 50χρονο ειδικευόμενο θα ένιωθα τεράστια απόγνωση.

Πιστεύω ότι οι εικονικοί εμβολιασμοί και οι δόσεις των πολύτιμων εμβολίων που πέταξε στο καλάθι των αχρήστων ήταν το μικρότερο κακό που μπορούσε να προκαλέσει η παρουσία του στο νοσοκομείο! Προοικονομώ ότι από τη στιγμή που φανερώθηκε το πρόσωπο του θα βρεθούν πολλοί να «μαρτυρήσουν» την ατυχία τους να συναπαντηθούν μαζί του, με την ιδιότητα του ασθενούς. Και ναι, θα πέσω από τα σύννεφα αν ο συγκεκριμένος μας προκύψει «γιατράρα».Το παρεάκι των αντιεμβολιαστών του Ασκληπείου θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και μια θέση που καταλαμβάνει στο ΕΣΥ ένας αρνητής των εμβολίων θα αδειάσει σε κάποιον πραγματικό λειτουργό της επιστήμης ταγμένο στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια