ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θύματα τρελού τρολαρίσματος από ομιλητή στην εκδήλωση τους οι αντιεμβολιαστές


Θύματα τρελού τρολαρίσματος έπεσαν δεκάδες παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση των αντιεμβολιαστών που πραγματοποιήθηκε έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης το απόγευμα της Κυριακής. Όπως το AlphaNews.live πέραν πάσης αμφιβολίας πληροφορείται, ο άνθρωπος που προσφώνησε τους παρευρισκόμενους ως «Πολεμιστές του Φωτός» δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα τρολ που κατά καιρούς με την παρουσία του σε παρόμοιες εκδηλώσεις θέλει να αναδείξει την «προβληματικότητα» των απόψεων τους.

Ο νεαρός «διαδηλωτής» που χώθηκε στο πλήθος των παρευρισκομένων, δυσκολεύτηκε όπως πληροφορηθήκαμε να λάβει τον λόγο επειδή δεν τον γνώριζαν οι διοργανωτές. Εν τέλει του έδωσαν τον λόγο και ο ίδιος επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου τρολάρισμα που άρχισε με την εξής ατάκα: «Πολεμιστές του φωτός, ακούστε το κάλεσμα μου».

Πρόκειται για ένα νεαρό ο οποίος προσήλθε στον χώρο φορώντας φανέλα του συγκροτήματος MUSE αλλά και…μάσκα. Αρκετοί διαδηλωτές τον καλούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του να την αφαιρέσει. Μάταια όμως.

Το τρολάρισμα που έπεσε ξεπερνά κάθε όριο, παρά ταύτα οι διαδηλωτές συνέχιζαν να χειροκροτούν τον ομιλητή.

«Εγώ θα πω κάτι που είπε ο ασκητής Ματθαίος Μπέλαμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομιλητής. Βέβαια ασκητής Ματθαίος Μπέλαμος, δεν υπήρξε ποτέ. Αυτό που υπάρχει είναι ο Matthew Bellamy, επικεφαλής του συγκροτήματος των Muse του οποίου φορούσε φανέλα ο ομιλητής.

Σε κάποια στιγμή μάταια προσπάθησε να προβληματίσει τους παρευρισκόμενους, θέτοντας το ερώτημα, που δήθεν έβαλε στο παρελθόν ο ασκητής: «Όλοι αυτοί αν αρρωστήσουν που θα πάνε, στην εκκλησία ή στο νοσοκομείο;», με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους, δυστυχώς να επιλέγουν την εκκλησία.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και τερματίζοντας την τρολιά του, ο ομιλητής τρολ, είπε στους παρευρισκόμενους ότι «ο άνθρωπος όταν πήγε στο διάστημα και στο φεγγάρι βρήκε εκεί βήματα του Χριστού πριν να πάει ο άνθρωπος». Βέβαια το μήνυμα που ήθελε να τους στείλει είναι πως ο άνθρωπος μέσω της επιστήμης έφτασε στο φεγγάρι. Εκείνοι όμως, κράτησαν το δεύτερο μέρος της αναφοράς του και τον χειροκρότησαν.

«Οι φλέβες τους είναι γεμάτες τρόμο. Όπου και να πάνε φοβούνται, ελάτε να έρθετε πιο γρήγορα στον μάστρο σας», ήταν η αμέσως επόμενη αναφορά του.

Που να ήξεραν οι παρευρισκόμενοι ότι αυτοί είναι οι στίχοι του αγαπημένου τραγουδιού του ομιλητή τους, Master Of Puppets των Metallica.Πηγή: alphanews.live

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια