ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που ανατίναζε ATM - Ανάμεσά τους και ο τράπερ


Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν διαρρήξεις ΑΤΜ Τραπεζών, με τη χρήση εύφλεκτων αερίων (μέθοδος PLOFKRAAK ) και εκρηκτικών υλών, στην Αττική και στην περιφέρεια και η οποία εξαρθρώθηκε την 22-7-2021 από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας.

Πρόκειται για τους:

1. (επ) ΠΑΣΙΑΝΙΔΗ (ον) ΣΤΥΛΙΑΝΟ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και της ΕΛΣΑΣ, γεννηθέντα την 24-10-1999 στην Αθήνα,2. (επ) ΜΠΟΥΚΛΗ (ον) ΝΙΚΗΦΟΡΟ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ και της ΠΩΛΙΝΑΣ, γεννηθέντα την 24-2-1995 στη Νίκαια,3. (επ) ΜΟΥΡΓΚΟΥΛΙΑΝΗ (ον) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ του ΕΔΟΥΑΡΔΟΥ και της ΕΛΕΝΗΣ, γεννηθέντα την 10-11-1994 στην Αθήνα,4. (επ) LAZGIYAN (ον) YEGHISHE του BAHRAM και της LAMARA , γεννηθέντα την 1-5-1996 στην Αρμενία5. (επ) ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ (ον) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΟΛΓΑΣ, γεννηθέντα την 4-11-1996 στην ΑθήναΠοιος είναι ο τράπερ
Υπενθυμίζεται πως ο Don Leon, ο νεαρός και… φέρελπις τράπερ, έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική και είναι αρκετά γνωστός στις μικρές ηλικίες, αλλά όπως φαίνεται συνδύαζε το τραγούδι με την εγκληματική του δράση.

Το προφίλ του στο Instagram που μετρά 7.000 ακόλουθους, είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τη σχετικά άνετη ζωή που έκανε. Σε βίντεο, μάλιστα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα ο τράπερ δείχνει το όπλο του, πετάει χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στον δρόμο και αδειάζει τις σφαίρες του τραγουδώντας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια