ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«Χαμός» στο twitter με τον Καρανίκα που δηλώνει πως ως αριστερός έχει κάνει χρήση ναρκωτικών


«Χαμός» έχει προκληθεί στο twitter με τις δηλώσεις του Νίκου Καρανίκα, πρώην συμβούλου του Αλ. Τσίπρα, σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν «ως αριστερός» έκανε χρήση σκληρών ναρκωτικών για λόγους «έρευνας».

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ αν έχει πάρει σκληρά ναρκωτικά όπως κοκαΐνη και ηρωίνη, ο Νίκος Καρανίκας απάντησε:

«Θέλω να σου πω ότι από τα 14 μου είμαι στρατευμένος στην Αριστερά. Ο,τι έκανα, το έκανα μέσα σε μια λογική ελέγχου, μέτρου, πιο πολύ για μια εμπειρία που μπορούμε να μιλήσουμε και να απομυθοποιήσουμε τον εχθρό». «Και το συμπέρασμα από αυτή την επιστημονική έρευνα;» τον ρωτά ο δημοσιογράφος.

«Η κόκα, τζάμπα την βγάζουν. Εάν είσαι ενεργητικός, δραστήριος, κινητικός δεν την χρειάζεσαι. Η ηρωίνη είναι άλλο πράγμα, αυτό που λέμε οπιούχο. Το δοκίμασα μια φορά, δεν μου άρεσε καθόλου».

Οι παραπάνω δηλώσεις ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media με τους χρήστες του twitter να σχολιάζουν:

Το trailer της εκπομπής που παρευρέθηκε ο Ν. Καρανίκας:Παράλληλα, για τον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε, αποδεχόμενος μάλιστα τον χαρακτηρισμό «σκάουτερ».

Ειδικότερα ο Νίκος Καρανίκας μίλησε για την εποχή που προσπαθούσε μαζί με άλλους «συντρόφους» να στήσουν τη νεολαία του Συνασπισμού όταν πρόεδρος ήταν η Μαρία Δαμανάκη. «Εμείς τότε ψάχναμε τον ανθό της Αριστεράς, με στόχο να γίνουμε κυβέρνηση μια μέρα. Έτσι ανακάλυψα τον Αλέξη Τσίπρα» λέει στη συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ.

Δείτε τη δήλωση:
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια