ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα αποβράσματα και η σκευωρία της Novartis


Οι σκευωροί της Novartis δεν λένε να το βάλουν κάτω, αφού βέβαια προηγουμένως δεν μπόρεσαν να βάλουν στη φυλακή όλους εκείνους που ενέπλεξαν με εικασίες και χωρίς στοιχεία σ’ αυτή τη βρώμικη ιστορία. Και φαίνεται ότι έχουν πρόσβαση στη Δικαιοσύνη γεγονός που προβληματίζει υπό την έννοια ότι το παρακράτος είναι… εδώ ενωμένο και δυνατό!
Με αφορμή τη σθεναρή στάση του εισαγγελέα Αγγελή αναμασούν και ανακυκλώνουν τις βρωμιές και τα ψέμματα προκειμένου να βγάλουν αθώες περιστερές τους πρωταγωνιστές αυτής της άθλιας ιστορίας. Ωστόσο είναι πραγματικά εξοργιστικό ότι ακόμα δεν έχει συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο για την παραμπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου, αν και η Εξεταστική της Βουλής έχει παραδώσει το πόρισμα εδώ και πολύ καιρό.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να στήνονται ακόμα και σήμερα μικρές βρώμικες ιστοριούλες σε βάρος ανθρώπων που έχουν κυριολεκτικά ξεσκονισθεί εδώ και 5 χρόνια και δεν έχει βρεθεί το παραμικρό επιβαρυντικό στοιχείο που να τους συνδέει με τη Novartis. Παρ’ όλα αυτά βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο προσπαθώντας να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Αλήθεια, αυτή η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς τι κάνει αφότου έφυγε η κ. Τουλουπάκη; Γιατί δεν απαντά στο βόθρο και να δώσει την απάντηση που έχουν στείλει οι αμερικανικές αρχές για τους… περιβότητους λογαριασμούς; Μήπως περιμένουν τις ερχόμενες εκλογές ώστε και πάλι η Novartis να είναι εργαλείο του ΣΥΡΙΖΑ και των λαϊκιστών που χρησιμοποιούνται ως αγκωνάρι του;

Εδώ ταιριάζουν παραφραζόμενα όσα είχε πει ο Καγκελάριος Μπίσμαρκ για τις επαναστάσεις: Τις σκευωρίες (επαναστάσεις) τις προετοιμάζουν οι μεγαλοφυείς, τις παραγματοποιούν οι φανατικοί, αλλά τις εκμεταλλεύονται τα αποβράσματα της κοινωνίας. Σ’ αυτό το σημείο είμαστε και θα είμαστε όσο το κράτος δικαίου υποτάσσεται στο παρακράτος.

Easy Writer

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια