ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ό,τι και να πεις ΣΥΡΙΖΑίοι είναι, πλέον ξέρουμε ότι έχουν το ακαταλόγιστο


Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα αριστερά ΜΜΕ κατηγόρησαν τον Μάκη Βορίδη ότι χρησιμοποιεί την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών για να εκφράσει τις προσωπικές του θέσεις, ενώ οι ίδιοι όσο ήταν κυβέρνηση χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα για την κομματική τους προπαγάνδα.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη Παρασκευή αναρτήθηκε στο site του υπουργείου Εσωτερικών η ομιλία του Μάκη Βορίδη σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη σχετικά με την πολιτογράφηση αλλοδαπών. Με αφορμή αυτό, τόσο ο Νίκος Φίλης όσο και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ότι «η προβολή αμιγώς κομματικών μηνυμάτων από επίσημες κρατικές σελίδες, δεν αρμόζουν σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος».

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, διαπιστώνει κανείς ότι κατά το παρελθόν είχε μετατραπεί σε ιστοσελίδα του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί φιλοξενείται αυτούσια η προεκλογική ομιλία της τότε υφυπουργού Εσωτερικών, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου συνοδευόμενη από το σχετικό βίντεο που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου του 2019 με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως και το γεγονός ότι η τότε υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών την ομιλία που πραγματοποίησε στην ημερίδα με θέμα “Πολιτικές για την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος” που διοργάνωσε το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής-Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 Φεβρουαρίου του 2019.Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Ξενογιαννακοπούλου και η Χρυσοβελώνη που φρόντιζαν να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών για να αναδεικνύουν την κομματική τους δράση, αλλά το ίδιο έπραττε τόσο η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε αναρτήσει στις 15 Μαρτίου του 2017 την ομιλία της σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Γυναίκα στον καιρό της κρίσης. Υπάρχει διέξοδος;» όσο και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος στις 15 Οκτωβρίου του 2016 είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών την ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.


https://omadaalithias.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια