ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Ζαχαριάδης τρέλανε τον Βορίδη

Αντιμέτωπος με τον παραλογισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τα ΣΥΡΙΖΑ statistics ήρθε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης το πρωί της Παρασκευής.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης αναφορικά με τη διαδικασία απόδοσης ιθαγένειας, ο Βορίδης αντέκρουσε την κριτική της Αριστεράς ότι τα θέματα στα οποία καλούνται να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι είναι εξαιρετικά δύσκολα, ξεκαθαρίζοντας ότι έχουν τεθεί από επιτροπή ειδικών αποτελούμενη από καθηγητές και δίνοντας στη δημοσιότητα τον αριθμό των επιτυχόντων στις πρόσφατες εξετάσεις.

«Πώς είναι δύσκολα τα θέματα αφού τα απάντησε το 72,16%;» διερωτήθηκε ο Βορίδης για να λάβει την… ασύλληπτη απάντηση του Ζαχαριάδη ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις θα έπρεπε να προσμετράται επί του συνόλου των αιτήσεων και όχι επί του συνόλου των συμμετεχόντων στις εξετάσεις…

«Έχω ακούσει παραδοξολογίες εδώ μέσα αλλά αυτή είναι μία από τις καλύτερες. Για έναν διαγωνισμό θα υπολογίζουμε τα ποσοστά επιτυχίας λαμβάνοντας υπόψη και αυτούς που δεν συμμετείχαν καθόλου στον διαγωνισμό. Εξαιρετικό. Μοναδικό» δήλωσε ο Βορίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια