ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μήνυμα στους νέους: «Πάμε για εμβόλιο»


«Η στιγμή που περιμένουμε έφτασε! Από σήμερα 16 Ιουνίου, όσοι είναι στην ηλικιακή ομάδα 18-24 ετών μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους για εμβολιασμό, με διαθέσιμα όλα τα εγκεκριμένα εμβόλια για την ηλικιακή μας ομάδα», τονίζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σε ανακοίνωση της.
«Η γενιά μας, που τόσο έχει πληγεί από την πανδημία και αναγκάστηκε να αφήσει άδεια τα αμφιθέατρα, οφείλει τώρα να βγει μπροστά και να χτίσει τοίχος ανοσίας. Ήρθε η ώρα να κλείσουμε ραντεβού και να επιστρέψουμε στην φοιτητική μας καθημερινότητα», αναφέρει η «γαλάζια» φοιτητική παράταξη.

«Ως «το πιο δυναμικό, το πιο ανήσυχο, το πιο ελπιδοφόρο στοιχείο της ελληνικής κοινωνίας», όπως ανέφερε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και κάνουμε όλοι μαζί ακόμη ένα βήμα προς την «ελευθερία»», προσθέτει η ΔΑΠ.

«Η ανταπόκριση των νέων ανθρώπων έως τώρα είναι συγκλονιστική! Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, αυτή τη προσπάθεια. Κλείνουμε ραντεβού και πάμε για εμβόλιο. Σηκώνουμε μανίκια, για να τελειώσουμε μια και καλή με την πανδημία.

Κλείσε το ραντεβού σου με την ελευθερία: https://emvolio.gov.gr/», καταλήγει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια