ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι “εθνικοί” μας ψεκασμένοι: Ο Καμμένος έφυγε, ο Βελόπουλος ήρθε!


Δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος. Εκεί που κάναμε το σταυρό μας γιατί γλιτώσαμε από την κομπανία των ψεκασμένων ΑΝΕΛ και των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… τσουπ μας “προέκυψε” ο Βελόπουλος.

Στην Ελλάδα δεν είσαι μόνο ό,τι δηλώσεις, αλλά όπως απέδειξαν τα «λουλούδια» που άνθισαν με την κοπριά των μνημονίων, είσαι και αυτός που φαίνεσαι. Η περίπτωση του Κυριάκου Βελόπουλου, του ρεπόρτερ που ανακάλυψε τα χειρόγραφα του Χριστού και τα έδωσε στη δημοσιότητα αφήνοντας «παγωτό» τον Πάπα και τον Πατριάρχη, είναι ακριβώς αυτός που… φαίνεται.

Ένας λαϊκιστής και δημαγωγός όταν υποδύεται στα τηλεοπτικά μονόπρακτα τον πολιτικό, κι ένας κακός ηθοποιός που στην καλύτερη περίπτωση θα ήταν κομπάρσος σε επαρχιακό θίασο εάν στην Ελλάδα μια μερίδα της κοινής γνώμης δεν μάσαγε κουτόχορτο. Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» θα ήταν ένας ακόμη γραφικός του πολιτικού μας χωριού.

Στην προκειμένη όμως περίπτωση ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ένας επικίνδυνος «ό,τι να’ ναι» που απειλεί σε κάθε ευκαιρία ότι όταν βρεθεί το κόμμα του στα πράγματα, τότε θα τους βάλει όλους φυλακή! Μάλιστα, όπως ακούσατε: Όλους! Μόνο τους συριζαίους θα κρατήσει εκτός για να μη κακοκαρδίσει το KONTRA που του έδωσε χρόνο στο δελτίο ειδήσεων να δώσει παράσταση.

Και ξέρετε γιατί; Γιατί στην Ελλάδα όπως είπε, «οι κυβερνήσεις κάνουν μπίζνες εκατομμυρίων»! Έτσι του ήρθε και όπως του ήρθε το αμόλησε. Γιατί στην Ελλάδα ξέρουν οι «Βελόπουλοι» ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν, για όποιον θέλουν, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Γιατί στην Ελλάδα όλοι αυτοί πουλάνε δημοκρατία με το κιλό όπως πουλάνε τις κεραλοιφές.

Ενώ ο Βελόπουλος και οι «Χίοι», τα κουραφέξαλα της ιστορίας που είδαν φως και μπήκαν στη βουλή, οι… Πασών των Ρωσιών δημοκράτες και πατριώτες δεν ξέρουν από μπίζνες. Αφιλοκερδώς και για την πατρίδα κάνουν ό,τι κάνουν και κυρίως για τη φουκαριάρα τη μάνα τους που λέει και το τραγούδι.

Μεταξύ μας καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ειδικά όταν απ’ αυτή τη δουλειά όσοι με τη ψήφο των φουκαράδων μπαίνουν στη βουλή πέραν των άλλων προνομίων έχουν και ασυλία. Αυτοί καλά κάνουν και δουλεύουν τα κορόιδα, αλλά ο παρουσιαστής του δελτίου δεν σκέφτηκε να σώσει τα προσχήματα ώστε αυτοί που στο μέλλον θα βλέπουν το βίντεο να τον εξαιρέσουν από τη φαρσοκωμωδία;

Easy Writer

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια