ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Επιβάτες «έδιωξαν» συνδικαλιστές λέγοντας τους: «Αντε βρείτε καμιά δουλειά ρε»- βίντεοΤην οργή των ταξιδιωτών προκάλεσαν συνδικαλιστές που έκαναν απεργιακή συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι ταξιδιώτες δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν στο πλοίο λόγω της κινητοποίησης της ΠΕΝΕΝ και έδιωξαν τελικά τους νεαρούς συνδικαλιστές που είχαν κάνει από νωρίς κατάληψη.

Μετά την πολύωρη αναμονή, κάποιοι από τους επιβάτες αντέδρασαν και υποχρέωσαν του νεαρούς συνδικαλιστές, με τις κόκκινες σημαίες, που εμπόδιζαν την επιβίβαση στο πλοίο, να αποχωρήσουν.

Κάποιοι από τους επιβάτες φώναζαν προς τους νεαρούς συνδικαλιστές «άντε βρείτε καμιά δουλειά ρε»! «δεν θα μου πεις εσύ τι να κάνω». Μάλιστα, παρ΄ ολίγον να πιαστούν στα χέρια.

Στο σημείο της έντασης έφτασε μία λιμενικός και προσπάθησε να ηρεμήσει τους εμπλεκόμενους, ωστόσο ένας από τους νεαρούς που διαδήλωναν μαζί με τους ναυτικούς της ΠΕΝΕΝ της είπε «Μαζέψτε τους υπάρχει απόφαση ΠΕΝΕΝ, σωματείων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων», μάλιστα έφτασε στο σημείο να την απειλήσει κιόλας, ότι αν δεν απομακρύνει τους επιβάτες θα έχει συνέπειες, ενώ τους αποκάλεσε αντιδραστικά στοιχεία.

Ένας από τους επιβάτες απευθυνόμενος στους λιμενικούς ζητά να καλέσουν τον εισαγγελέα. «Να φωνάξετε τον εισαγγελέα τώρα, αυτή είναι η δουλειά σας αλλιώς θα πλακωθούμε με τα κωλόπαιδα», λέει χαρακτηριστικά.

Έπειτα από περίπου δύο ώρες ταλαιπωρίας που προκάλεσαν οι 10-20 νεαροί οι επιβάτες επιβιβάστηκαν και το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια