ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ακόμα και ο Τσακαλώτος ξεφτιλίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εμβολιασμών!

Εμβολιασμοί: Τα εύσημα Τσακαλώτου στην κυβέρνηση κι ο κακός χαμός στην Κουμουνδούρου
Δεν πίστευαν στ΄ αυτιά τους ο Τσίπρας και η ομάδα του, ακούγοντας, την Τετάρτη το βράδυ, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να δίνει, χωρίς κόμπλεξ και αστερίσκους, τα εύσημα στην κυβέρνηση για το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Λίγη ώρα αργότερα και με τα… “γαλλικά” να κυριαρχούν στο γραφείο του Τσίπρα, έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι “απαραίτητες συστάσεις” στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για να τα… μαζέψει.

Πράγματι ο Τσακαλώτος τα “μάζεψε”, αλλά όπως εκείνος ήθελε κι όχι όπως του “υπέδειξαν” από το γραφείο του αρχηγού. Κι αυτό γιατί ο Τσακαλώτος δεν καταλαβαίνει, όπως λένε αυτοί που τον γνωρίζουν, από “υποδείξεις” και “συστάσεις”. Μαρξιστής γαρ.


Η “απολογία” Τσακαλώτου

Σε ανάρτησή του στο facebook, λίγη ώρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca που έκανε την Πέμπτη 10 Ιουνίου, έγραψε, μεταξύ άλλων, το εξής:
“Παρεμπιπτόντως στη χθεσινή εκδήλωση της νομαρχιακής Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπα ότι η ΝΔ δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία, δεν έχει κάνει τίποτα για την πρωτοβάθμια υγεία δεν έχει προσλάβει γιατρούς. Και είπα ότι για να είμαστε αξιόπιστοι όταν λέμε αυτά δεν είναι κακό να πούμε το ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού δουλεύει καλά και ότι τα ραντεβού γίνονται στην ώρα τους. Από την αναπαραγωγή της είδησης καταλαβαίνω ότι η ΝΔ το αποδέχεται”.


Ο Τσακαλώτος “αποδομεί” τον Τσίπρα: Η ΝΔ τα έχει πάει καλά με τους εμβολιασμούς (vids)

Χρειαζόμαστε αξιοπιστία και ταυτότητα. Όχι στείρα αντιπολίτευση”.

Την άποψη πως η Ν.Δ τα έχει πάει καλά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα και αυτό πρέπει να το αναγνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας την Τετάρτη το απόγευμα (9/6/2021) σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας, συστήνοντας στην ηγεσία του κόμματος να μην επιδίδεται σε μια στείρα αντιπολίτευση διότι αυτό προκαλεί ζητήματα αναξιοπιστίας.

‘Χρειαζόμαστε αξιοπιστία και ταυτότητα. Όχι στείρα αντιπολίτευση. Δεν χάνουμε τίποτα αν πούμε πως η Ν.Δ τα έχει πάει καλά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Και ας της κάνουμε κριτική σε όλα τα άλλα” είπε χαρακτηριστικά ο Ε. Τσακαλώτος.

Παράλληλα έστειλε και μήνυμα αναφορικά με τη συκοφαντία που δέχεται η αριστερή πτέρυγα της αριστεράς, όταν παρουσιάζεται ως γραφικό τμήμα του 3%, λέγοντας πως εμείς συμβάλλαμε στο να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση:

“Κάποιοι έξω από εμάς θέλουν να μας διαιρέσουν, μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%. Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% έφερε το κόμμα στην κυβέρνηση” τόνισε με νόημα.

Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια