ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Χρήστος Καλογρίτσας: Ο Νίκος Παππάς κοιμόταν σπίτι μου, έχω sms του που καθορίζει το μετοχολόγιο του καναλιού

Eurokinissi

Στην αναφορά ότι Νίκος Παππάς κοιμόταν ακόμη και στο σπίτι του φέρεται α προχώρησε ο Χρήστος Καλογρίτσας καταθέτοντας εκ νέου σήμερα στην προανακριτική ενώ ταυτόχρονα σημείωσε ότι διαθέτει στοιχεία και έγγραφα που αναφέρουν μέχρι και τον τρόπο κατανομής των μετοχών μεταξύ του ίδιου και της εταιρεία CCC αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτός ουσιαστικά θα είχε τις μετοχές του Νίκου Παππά.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Καλογρίτσας απαντώντας ουσιαστικά στα σχόλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα οποία ο Νίκος Παππάς εκ του ρόλου του συναντούσε και συνομιλούσε με τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονταν για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες φέρεται να υποστήριξε ότι

«Άκουσα πως ο Νίκος Παππάς συνάντησε όλους τους επιχειρηματίες, άρα σημαίνει ότι μας είδε όλους με τον ίδιο τρόπο» προσθέτοντας πως «άρα σημαίνει πως κοιμόταν στα σπίτια όλων αυτών. Έτσι έκανε σε εμένα, άρα υποθέτω έκανε τα ίδια σε όλους».

«Εμένα» συνέχισε «ο Νίκος Παππάς ήταν φίλος. Να ξεκαθαρίσει, έτσι με έβλεπε; Όπως τους άλλους; Ή είχαμε κάτι το διαφορετικό» τονίζοντας πως «με είδε στο σπίτι του, με είδε στο σπίτι μου, στο γραφείο μου εκεί γνώρισε πολύ κόσμο και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραμείνει» για να καταλήξει λέγοντας πως «είχα και ένα γιατρό για το ζάχαρο, το φοβόταν και εξεταζόμασταν μαζί»

Αναφορικά με το θέμα των μετοχών του καναλιού που ετοιμαζόταν μίλησε για sms και έγγραφα που βεβαιώνουν πως υπήρχαν οδηγίες από τον Νίκο Παππά για το πως θα κατανεμηθούν σημειώνοντας πως ο ίδιος ήταν μπροστινός και ουσιαστικά θα κατείχε μετοχές που θα ανήκαν στον Νίκο Παππά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα φέρεται να υποστήριξε ο Χρήστος Καλογρίτσας σχετικά με το θέμα της διανομής των μετοχών του καναλιού που σχεδιαζόταν να αποκτήσει ως «μπροστινός» όπως ο ίδιος έχει καταγγείλει, κάνοντας λόγο για «χαρτί» που καταγράφει το μοίρασμα των ποσοστών.

Επίσης όπως αναφέρουν πληροφορίες μίλησε και για την ύπαρξη ενός ακόμη sms από τον Νίκο Παππά στο οποίο του δινόταν οδηγία να συναντηθεί με τον λογιστή της CCC, που κατέθεσε προσφάτως ως μάρτυρας στην προανακριτική

«Χθες έβαλα τη μνήμη μου να δουλέψει δυνατά» φέρεται να υποστήριξε σημειώνοντας πως «Από τον ΣΥΡΙΖΑ με αμφισβήτησαν. Σαν να μου ήρθε χθες στον ύπνο ότι μπορεί να υπάρχει κι άλλο SMS του Νίκου, το οποίο λέει πηγαίνετε στον Λιανό. Στη CCC. Η μνήμη μου είναι λίγο πεσμένη. Θα κοιτάξω να το βρω. Είμαι και κάπως κουρασμένος»

Ενώ για το θέμα των ποσοστών του καναλιού, οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως τόνισε ότι «Επίσης, σαν να θυμάμαι ένα χαρτί σαν να γράφει μέσα το μοίρασμα των ποσοστών του καναλιού. Με εμένα που ήμουν μπροστινός. Είχα τις μετοχές τους. Τις μετοχές του Νίκου του Παππά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια