ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Και η Σία εμβολιάστηκε με καπάκι, καπακωμένη και αυτή!!!


Το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού έκανε σήμερα το πρωί η Σία Κοσιώνη, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της, τρολάροντας παράλληλα τις καταγγελίες της Έλενας Ακρίτα για fake εμβολιασμό του δημάρχου Αθηναίων και συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca το Σάββατο, ανεβάζοντας ανάρτηση στα social media και προτρέποντας τον κόσμο να τρέξει να εμβολιαστεί. ««Ήρθε επιτέλους και η δική μου σειρά και νιώθω ευγνώμων. AstraZeneca χωρίς δισταγμό. Μην κάθεστε, μην το σκέφτεστε. Περάσαμε πολλά, σκληρά και αφύσικα. Το γοργόν και χάριν έχει», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Η Έλενα Ακρίτα, βλέποντας τη φωτογραφία που ανέβασε ο δήμαρχος, κατηγόρησε τον Κώστα Μπακογιάννη ότι λέει ψέματα πως εμβολιάστηκε γράφοντας στο Facebook (αν και κατέβασε την ανάρτηση λίγη ώρα αργότερα): «Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί».
Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον εμβολιασμό του Κώστα Μπακογιάννη

Το όνομα της Έλενας Ακρίτα έγινε trend στα social media καθώς φαίνεται να συμμερίζεται τις θεωρίες των απανταχού «ψεκασμένων», με το κύριο επιχείρημά της να είναι πως υπήρχε καπάκι στη βελόνα του εμβολίου αλλά και το γεγονός ότι η νοσηλεύτρια που το κάνει το εμβόλιο, δε φοράει γάντια.

Τα... καπάκια της Σίας Κοσιώνη

Σήμερα, λοιπόν, ήταν η σειρά της Σίας Κοσιώνη να κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, και θέλησε να αναφερθεί εμμέσως πλην σαφώς στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα πως ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έκανε το εμβόλιο.

Έτσι, ανάρτησε μία φωτογραφία όπου φαίνεται να κάνει το σήμα της νίκης μαζί με την νοσηλεύτρια που την εμβολίασε, ενώ στη λεζάντα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο «καπάκι». «Στα καπάκια κι εγώ. Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα!» έγραψε η Σία Κοσιώνη.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια