ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Υπουργείο Υγείας για τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ Τσίπρα: Τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν συστήνονται από τον ΠΟΥ -Αποπροσανατολίζει και εμπαίζει τους πολίτες

Υπουργείο Υγείας / Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI


Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε απάντηση σχετικά με όσα υποστήριξε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.


Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης τόνισε ότι «επέμεινε λανθασμένα μόνο στο εμβόλιο και όχι στην φαρμακευτική προσέγγιση, με την εισαγωγή θεραπειών όπως τα μονοκλωνικά αντισώματα». Μετά από αυτή τη δήλωση, το υπουργείο Υγείας δήλωση πως: «Τον ενημερώνουμε ότι η θεραπεία αυτή δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες θεραπευτικές συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας».


Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας
«Κατά την προσφιλή και ατελέσφορη αντιπολιτευτική τακτική του, ο ΣΥΡΙΖΑ για μία ακόμη φορά αποπροσανατολίζει και εμπαίζει τους πολίτες σχετικά με την πανδημία COVID-19.


Μετά το «εμπόριο ελπίδας» με ένα «εμβόλιο που δεν έχει ανακαλυφθεί», τις προφητείες για αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος και το «ξεστοκάρισμα» των εμβολίων, ο κ. Τσίπρας τώρα ανακάλυψε τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, που τάχα δεν χρησιμοποιούμε στη μάχη κατά του κορονοϊού.


Τον ενημερώνουμε ότι η θεραπεία αυτή δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες θεραπευτικές συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ούτε έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.


Για μία ακόμη φορά, τονίζουμε ότι η πανδημία δεν προσφέρεται ούτε για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις, ούτε για αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια