ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αχτσιόγλου: Η πανδημία είναι ευκαιρία για την αριστερά, το ομολογούν γιατί εν μέσω πανδημίας καλούσαν τον κόσμο σε συγκεντρώσεις ρισκάροντας την υγεία και την ζωή των πολιτών. Αδίστακτοι για την πολιτική τους διάσωση!
Τρέμουν την κανονικότητα γιατί ξέρουν ότι θα γυρίσουν στο 3%.

Παραδοχή Αχτσιόγλου ότι χρησιμοποιούν την πανδημία (πορείες, έμμεση προτροπή του κόσμου σε μη εφαρμογή των μέτρων) και επιδιώκουν νεκρούς, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη:

Η πανδημία είναι ευκαιρία για την αριστερά. Η κανονικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία.

Το σχόλιο του Άδωνι στο Twitter:


ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ότι θα διασωθεί πολιτικά ποντάροντας στον πόνο και στην καταστροφή

Σύμφωνα με την Πειραιώς «η κυρία Αχτσιόγλου εξήγησε μιλώντας σε κομματική διαδικτυακή εκδήλωση, με απόλυτα κυνικό τρόπο, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά και συντονισμένα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία»

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα κατά της τομεάρχη Οικονομικών Έφης Αχτσιόγλου εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, όπου και τονίζει την «προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία». Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στις χθεσινές δηλώσεις του ευρωβουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρου Κόκκαλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αχτσιόγλου εξήγησε μιλώντας σε κομματική διαδικτυακή εκδήλωση, με απόλυτα κυνικό τρόπο, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά και συντονισμένα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία. Όπως δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου, η πανδημία είναι «πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευθύνη ως πρώτο κόμμα της αριστεράς», και πρέπει να δράσει ώστε «οι ρωγμές που δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη στην πανδημία να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες αλλαγές....». Ενώ για να μην αφήσει καμία υπόνοια ότι μπορεί και να μην εννοούσε ακριβώς αυτό που καταλάβαμε, ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της ότι «είναι πραγματικά μια ευκαιρία αυτή, στην πραγματικότητα, η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά».

Αυτό που για ολο τον κόσμο είναι μια πρωτόγνωρη δοκιμασία, για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν είναι μια πρωτόγνωρη ευκαιρία. Χθες ο κ.Κόκκαλης έλεγε ότι "δεν είναι σοβαρό να καλούμε τους τουρίστες να ελθουν στην Ελλάδα" σήμερα η κ.Αχτσιογλου θεωρεί την πανδημία ευκαιρία . Οι πολίτες αντιθέτως επιθυμούν την επιστροφή στην κανονικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ότι θα διασωθεί πολιτικά ποντάροντας στον πόνο και στην καταστροφή. Γι αυτό χαίρεται με κάθε αρνητική είδηση και λυπάται σε κάθε θετική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια