ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εδώ ο Πετράν ζητάει να μην έρθουν τουρίστες στην Ελλάδα λόγω πανδημίας
Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη, ο οποίος, ούτε λίγο-ούτε πολύ, ζητεί να μην έρθουν τουρίστες στην Ελλάδα, λόγω πανδημίας.

Συγκεκριμένα ο Π. Κόκκαλης δήλωσε:

«Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα με την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία»


Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «αδιανόητες δηλώσεις», οι οποίες εντάσσονται «στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:
Τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κόκκαλης δηλώνει το αδιανόητο: «Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα, τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία».

Βέβαια, θα αποτελούσε έκπληξη αν η συγκεκριμένη δήλωση αποτελούσε εξαίρεση. Δυστυχώς, εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια