ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βελόπουλος: Καταθέτει πρόταση νόμου για οπλοκατοχή - Υπέρ και της θανατικής ποινής

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή /Φωτογραφία: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Υποστήριξη της οπλοκατοχής αλλά και της θανατικής ποινής από την πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.


Μιλώντας στη Βουλή, με αφορμή το τραγικό συμβάν στα Γλυκά Νερά, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα καταθέτοντας πρόταση νόμου για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή, ενώ τάχθηκε ανοιχτά υπέρ τόσο της θανατικής ποινής όσο και την «απελευθέρωση» της αστυνομίας από τους κανόνες εμπλοκής.


«Αλλάξτε το νομοθετικό πλαίσιο! Ακόμα και αυτό που λέει ο κ. Τσιάρας, μιλάει για εικοσαετή φυλάκιση. Τι είναι είκοσι χρόνια; Είναι τριάντα χρονών. Στα πενήντα θα βγει να ξανακάνει τα ίδια. Δεν θα ξαναβγεί από εκεί μέσα. Τέλος! Κοινωνική εργασία θα δουλεύει, μέσα στη φυλακή. Κατά την προσωπική μου άποψη -είναι προσωπική και το έχω πει-, κτήνος που αφαιρεί ζωή, άνθρωπος που βιάζει παιδάκι, η ποινή που του αξίζει είναι μία -ούτε καν ισόβια και είναι η προσωπική άποψη του Βελόπουλου- και είναι η θανατική ποινή! Αυτή είναι η άποψή μου γιατί τα κτήνη αυτό αξίζουν. Ξεκάθαρα πράγματα!», είπε χαρακτηριστικά.


O κ. Βελόπουλος συνέχισε την τοποθέτησή του στο ίδιο μήκος, ζητώντας να απελευθερωθούν οι κανόνες εμπλοκής της αστυνομίας που είναι «λοβοτομημένη». «Ο αστυνομικός σήμερα μπορεί να πυροβολήσει ένα εγκληματία μόνο αν ο εγκληματίας πυροβολήσει πρώτος. Δηλαδή να κάτσει ο αστυνομικός να δεχθεί τη σφαίρα! Όχι. Πρέπει να γίνει άμεσα απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής. Οι αστυνομικοί πρέπει να έχουν τέηζερ, το οποίο δεν αφαιρεί ζωή αλλά ακινητοποιεί τον εγκληματία. Να εφοδιαστούν με αλεξίσφαιρα γιλέκα», είπε.

https://www.iefimerida.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια