ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«Καμπανάκι» για τις ελλείψεις αστυνομικών από την Ένωση Β/Α Αττικής«Καμπανάκι» κινδύνου προς το υπουργείου προστασίας του Πολίτη κρούει η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Β/Α Αττικής

«Καμπανάκι» κινδύνου προς το υπουργείου προστασίας του Πολίτη κρούει η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Β/Α Αττικής, που επισημαίνει τις τρανταχτές ελλείψεις που έχουν τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής σε προσωπικό, τονίζοντας με νόημα πως, «Δεν γίνεται πλέον, να εθελοτυφλούμε εμπρός στο ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλοι αδικοχαμένοι σαν την Καρολάιν. Έφθασε πλέον η ώρα των τομών και των σοβαρών αποφάσεων και για τον καθένα μας πρέπει να επιμεριστεί η ευθύνη που του αναλογεί».

Όπως επισημαίνει το προεδρείο της ένωσης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, «Το συμβάν στα Γλυκά Νερά ανάδειξε τις τεράστιες ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό στα Α.Τ. και Τ.Α. της Διεύθυνσης και πλέον το πρόβλημα δεν μπορεί να συνεχίσει να ¨κρύβεται κάτω από το χαλί¨. Αξίζει να επισημανθεί ότι η γενικοπροληπτική θέση της Διεύθυνσης είναι εκ των πραγμάτων σχεδόν αδύνατη, καθώς κάτω από 500 συνάδελφοι διατίθενται 22 Α.Τ. και περίπου 400 σε 20 Τ.Α».


Μιχάλης Τεζάρης

O Μιχάλης Τεζάρης είναι δημοσιογράφος με μακρά εμπειρία στο ρεπορτάζ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια