ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ε, δεν υποφέρεται άλλο...


Μεγάλες… πιένες γνώρισε η Βουλή το μεσημέρι της Πέμπτης (20 Μαϊου του σωτηρίου έτους 2021). Πρωταγωνιστής ο (απίθανος) Τσίπρας, ο οποίος, μετά την ανερμάτιστη ομιλία του για το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια, “έγραψε” ένα ακόμη έπος πολιτικού βερμπαλισμού.

Συγκεκριμένα: μόλις τελείωσε την ομιλία του (ο Θεός κι ο Καρτερός να την κάνει πολιτική ομιλία…) έγινε γνωστό στο σώμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ονομαστική ψηφοφορία. Μέχρι εδώ όλα καλά και φυσιολογικά από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε ότι μ΄αυτή την πρωτοβουλία του θα “στριμώξει” την κυβέρνηση. Ωστόσο, πριν… Τσίπρας φωνήσαι, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει ότι θα αποχωρήσει από την ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε! Η (πολιτική) επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Αυτό μόνο ένας Τσίπρας θα μπορούσε να το… διαπράξει. Εις βάρος του… αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

ΥΓ. Οι πληροφορίες που θέλουν τον Τσίπρα να προχωρά σε τέτοια… απονενοημένα πολιτικά άλματα γιατί έχει “ζόρια” με τα όσα αποκαλύπτονται στην Προανακριτική από τον Χρ. Καλογρίτσα για τον Νίκο Παππά και το ΣΥΡΙΖΑ TV… ελέγχονται ως ακριβείς!
Ο ευγενής Τσιάρας και ο αγενής Τσίπρας

Ο καθένας πορεύεται στη ζωή με τις αρχές του, τις αξίες του και τα βιώματά του. Γι αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη -ακόμα και σ΄ αυτούς που δεν τους γνωρίζουν- η μετριοπαθής και θεσμική στάση του Κώστα Τσιάρα στη Βουλή, ούτε η λαϊκίστικη και “κατσαπλιάδικη” συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα. Για παράδειγμα, την ίδια ώρα που ο Τσιάρας, σεβόμενος τον θεσμικό του ρόλο ως υπουργός Δικαιοσύνης, επιχειρηματολογούσε για το ν/σ της συνεπιμέλειας, ο Τσίπρας τον αποκαλούσε “πολιτικό αυτοφωράκια”. Δυστυχώς, για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό είναι το πολιτικό επίπεδο του αρχηγού τους, Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τσίπρας( το “χρυσό και “άχαστο” παιδί” της Αριστεράς) έκανε πολιτική “καριέρα” με “αντιμνημονιακά” τσιτάτα”, “αντιμνημονιακές μπούρδες”, “αυταπάτες” και (μπόλικα) fake news.

*Ο ευγενής άνθρωπος δίνει αξιοπρέπεια σ’ όλες τις πράξεις.
Πλούταρχος

Η δωρεά Μαρινάκη και οι “χορηγίες” Καλογρίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Τι θυμήθηκα αυτές τις μέρες που ο “σύντροφος” Καλογρίτσας πυροβολεί ακατάπαυστα τον Νίκο Παππά και τα “παιδιά” του ΣΥΡΙΖΑ; Την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε πύρινες ανακοινώσεις για τον εφοπλιστή Μαρινάκη, επειδή όπως λέγανε οι σύντροφοι της Κουμουνδούρου η “χορηγία” που έκανε στη ΝΟΔΕ Πειραιά “αποτελεί καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη”. Αυτά τα ωραία λέγανε το… μακρινό 2019, αποκρύπτοντας επιμελώς (παλιά τους τέχνη κόσκινο)
ότι η ¨χορηγία” δεν ήταν ούτε “χορηγία” ούτε “κρυφή”. Ήταν δημόσια δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη μνήμη του βουλευτή πατέρα του.
Κι ερχόμαστε στο σήμερα. Αποκαλύπτει στην Προανακριτική ο Χρ. Καλογρίτσας ότι την περίοδο που μαζί με τον Παππά “στήνανε” το ΣΥΡΙΖΑ TV, “βοηθούσε” οικονομικά το κομματικό ραδιόφωνο στο “Κόκκινο”, καθώς κι ότι του “¨φάγανε” και “μερικά ψωρο-εκατομμύρια” κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για τους λαλίστατους μουστερήδες της Κουμουνδούρου… πέρα βρέχει. Ακρα του τάφου σιωπή. Αν αυτό δεν αποτελεί καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής, τότε τι αποτελεί; Αλήθεια, γιατί ο Ν. Παππάς κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταθέτουν μήνυση στον επιχειρηματία Καλογρίτσα, τον οποίο στις ανακοινώσεις τους χαρακτηρίζουν “ψευδομάρτυρα”;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια