ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θεόδωρος Κατσανέβας: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΣισμανόγλειοΝοσηλεύεται με covid από τις 19 Απριλίου

Επιδείνωση παρουσίασε χθες η κατάσταση της υγείας του 74χρονου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτή Θεόδωρου Κατσανέβα, που νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορωνοϊό, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Ετσι, οι γιατροί προχώρησαν χθες το βράδυ στη διασωλήνωσή του.

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο “Σισμανόγλειο” νοσοκομείο ο Θεόδωρος Κατσανέβας.

Ο 74χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτής νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορωνοϊό στο “Σισμανόγλειο”.

Χθες η κατάσταση της υγείας του Θεόδωρου Κατσανέβα παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί προχώρησαν χθες το βράδυ στη διασωλήνωσή του.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, όπως είχε γράψει ο ίδιος πριν από μερικές ημέρεςστο Facabook, είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη 14 Απριλίου.

«Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο Κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα.

Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα», είχε αναφέρει ο καθηγητής.

Ο πρώην βουλευτής αρχικά παρέμεινε σε απομόνωση στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα.

«Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς.

Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη», προσθέτει στην ανάρτησή του.

Ωστόσο, στη συνέχεια διακομίστηκε στο “Σισμανόγλειο” νοσοκομείο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια