ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κιλκίς: Τυφέκιο και πυροβόλο όπλο βρέθηκαν στο σπίτι του ενός από τους δύο αλλοδαπούς που συνελήφθησαν για φυτεία κάνναβηςΣτην έρευνα της ΕΛΑΣ

Ειδικές κρύπτες όπου βρέθηκαν πολεμικό τυφέκιο, πυροβόλο όπλο, φυσίγγια και ποσότητες κάνναβης εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας της ΕΛΑΣ στην οικία ενός από τους δύο αλλοδαπούς που, όπως μετέδωσε και το L&O, «ξετρύπωσε» ο Ice ενώ καλλιεργούσαν φυτεία με 1.400 δενδρύλλια κάνναβης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία ενός από τους δύο αλλοδαπούς που συνελήφθησαν για φυτεία κάνναβης (σχετικό το από 20 Μαΐου 2021 Δελτίο Τύπου )

Εντοπίσθηκαν στην οικία ειδικές κρύπτες όπου βρέθηκαν πολεμικό τυφέκιο, πυροβόλο όπλο, φυσίγγια και ποσότητες κάνναβης

Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη αλλοδαπού άνδρα συνεργού τους

Ειδικές κρύπτες με οπλισμό και ναρκωτικά εντοπίσθηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, σε οικία ατόμου σε περιοχή του Κιλκίς.

Πρόκειται για νέα έρευνα της οικίας ενός από τους δύο αλλοδαπούς άνδρες, που συνελήφθησαν την 19η Μαΐου 2021, μετά τον εντοπισμό φυτείας με περισσότερα από 1.400 δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχή του Κιλκίς. (σχετικό το από 20 Μαΐου 2021 Δελτίου Τύπου)

Ειδικότερα, με τη συνδρομή και των δύο αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών «Ακύλα» και εκρηκτικών « Sunny », εντοπίσθηκαν σε διάφορους χώρους της οικίας, ειδικές κρύπτες απόκρυψης όπλων και ναρκωτικών. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1 πολεμικό τυφέκιο,
1 πιστόλι ,
2 87 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων ,
126 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ,
1 συσκευή καταγραφ ής κλειστού κυκλώματος ,
1 εξωτερική μονάδα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων ( usb ) ,
7 διαβατήρια και δελτία ταυτότητας αλλοδαπών,
2 7 κάρτες κινητής τηλεφωνίας και στελέχη καρτών ( sim ) και
2 κινητά τηλέφωνα .
Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη αλλοδαπού άνδρα, συνεργού των δύο αρχικά συλληφθέντων αλλοδαπών και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης.

Οι έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνεχίζονται, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Τα παραπάνω κατασχεθέντα όπλα θα αποσταλούν στα αρμόδια εγκληματολογικά εργαστήρια, για εργαστηριακή και βαλλιστική εξέταση.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook , στον παρακάτω σύνδεσμο:

lawandorder.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια