ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα ψέματα του Ηλιόπουλου για τα self tests που έτρεξε μετά το ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ να διαγράψει- εικόναΤην πάτησε για τα… καλά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να υιοθετήσει μέσω ανάρτησής του στο twitter, διάφορα fake news για τα self tests και την πλατφόρμα των φαρμακοποιών.

Όπως είναι γνωστό, από το πρωί τρολ του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη νέα πλατφόρμα για τους φαρμακοποιούς, οι οποίες δείχνουν ορθογραφικά λάθη και προτάσεις που δεν βγάζουν νόημα.

Αυτό οφείλεται στο ότι κάποιοι έχουν ενεργοποιημένο το google translate. Στην περίπτωση αυτή η google μεταφράζει αυτόματα, εμφανίζοντας έτσι τα ορθογραφικά και γραμματικά λάθη τα οποία προκύπτουν από την λανθασμένη αυτόματη μετάφραση της google και όχι από την ίδια την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί. Μάλιστα, κανείς φαρμακοποιός δεν έχει παραπονεθεί για κάτι τέτοιο, αντίθετα φαίνεται πως όλα λειτουργούν κανονικά.

Τα fake news, όπως αναφέρθηκε, «έτρεξε» να υιοθετήσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Μόλις κατάλαβε πως ήταν απλά μια Συριζαϊκή «τρολιά», διέγραψε άρον άρον το tweet.

Δείτε εδώ το tweet που έχει πλέον διαγραφεί:Δείτε και την ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου της ΝΔ:

Fake news για την πλατφόρμα των φαρμακοποιών

Μετά τα fake news για τη Siemens και για τα self tests που παραδόθηκαν χωρίς να πληρούν δήθεν τις προδιαγραφές, σήμερα ο ανηλεής πόλεμος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ στα self tests συνεχίστηκε με fake news για την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για τη διασταύρωση του ΑΜΚΑ και τη δωρεάν χορήγησή τους.

Από το πρωί δημοσιεύονται στα social media φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, οι οποίες δείχνουν ορθογραφικά λάθη και προτάσεις που δεν βγάζουν νόημα.

Αυτό γίνεται με την ενεργοποίηση του google translate, το οποίο όταν «μεταφράζει» από ελληνικά σε ελληνικά εμφανίζει ορθογραφικά και γραμματικά λάθη. Δείτε το αποτέλεσμα που προκύπτει αν εφαρμόσει κανείς την ίδια μέθοδο στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ.Εξάλλου, η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας απάντησε σε δημοσιεύματα
για τα self test τονίζοντας ότι τηρήθηκαν οι κανόνες νομιμότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια