ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πορεύονται με συνθήματα του 19ου αιώνα


Την παρουσία και την παρέμβαση του συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά, αμέσως μετά την τοποθέτηση του Αλ. Τσίπρα, στηλίτευσε σκωπτικά η Νέα Δημοκρατία.

Το κυβερνών κόμμα σχολιάζοντας τα όσα είπε ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το εργασιακό νομοσχέδιο, όπου ο κ. Τσίπρας ζήτησε «να λάβουμε θέσεις μάχης, προκειμένου να υπερασπιστούμε το οχτάωρο, τις συλλογικές συμβάσεις και την πληρωμή των υπερωριών», τόνισε:

«Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει πάλι ψεύτικους εχθρούς για να κάνει ξανά ψεύτικους πολέμους. Μιλώντας για τα εργασιακά, λέει ό,τι φαντάζεται πώς περιλαμβάνει μία μεταρρύθμιση που δεν έχει, καν, παρουσιαστεί. Μιλάει με κλισέ και συνθήματα του μακρινού παρελθόντος τη στιγμή που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σύγχρονα προβλήματα. Σε μια τέτοια εκδήλωση ταίριαζε γάντι η παρουσία του γνωστού «κατεβάζουμε τον διακόπτη», Νίκου Φωτόπουλου που πήρε τον λόγο αμέσως μετά τον κ. Τσίπρα για να πει όσα επαναλαμβάνει μονότονα εδώ και δεκαετίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ με μπροστάρη τον κ. Φωτόπουλο πορεύεται στον 21ο αιώνα με συνθήματα του 19ου».

Tην παρέμβαση Φωτόπουλου κατέγραψε η «Ομάδα Αλήθειας»:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια