ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Διδακτορικό στον… λεσβιακό σαδομαζοχισμό! Όχι PhD στα ΑΣΕΪ για την άμυνα όμως!


Αγριεύει επικίνδυνα η σύγκρουση επί παντός του επιστητού στην ελληνική κοινωνία. Τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, αλλά κυρίως η πορεία όπου “καθηγήτρια” στης ελληνικής νεολαίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών θεώρησε δικαίωμά της να βεβηλώσει την εικόνα της Παναγίας, θεωρώντας η αλητήρια ότι αποτελεί προνομιακό της δικαίωμα να προσβάλει όσα άλλοι τιμούν.

Το θέμα ήταν λογικό να συζητηθεί ευρύτατα ακόμα και στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Καθηγητής ΑΣΕΙ σχολιάζοντας το επεισόδιο με τη διδάσκουσα στο ΕΚΠΑ που συμμετείχε στην πορεία όπου βανδαλίστηκε η εικόνα της Παναγίας έκανε το ακόλουθο, διόλου κολακευτικό για τη νεοελληνική μας σαπίλα που πλήττει ακόμα και τον τομέα της άμυνας, σχόλιο:

“Στη σημερινή Ελλάδα, όπως είδαμε, κάποιος μπορεί να κάνει διδακτορική διατριβή και μεταδιδακτορική έρευνα πάνω στον λεσβιακό σαδομαζοχισμό ενώ την ίδια στιγμή το κράτος απαγορεύει στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα να αναλαμβάνουν διδακτορικές διατριβές πάνω στις σύγχρονες εξελίξεις στην στρατιωτική τεχνολογία, την αποτροπή, την επιστήμη του πολέμου, τη ρομποτική, την τεχνητή νοημοσύνη και σε οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θα μπορούσε να βοηθήσει την εγχώρια έρευνα και ανάπτυξη. Κάτι πάει πολύ στραβά και κάποιοι, κάποια στιγμή, θα πρέπει να λογοδοτήσουν“.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια