ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Ερντογάν στα βήματα Μάο, Στάλιν και Κιμ


Γέμισε την Τουρκία με επιγραφές «Ι Love Erdogan» μετά το κάζο της Νέας Υόρκης

Σε μία πρωτοφανή όσο και τριτοκοσμικά αστεία απόπειρα «αντεπίθεσης» στη φωτεινή επιγραφή που είχε εμφανιστεί προ ημερών στην Times Square της Νέας Υόρκης φαίνεται ότι προχωρεί η κυβέρνηση Ερντογάν.

Οπως μεταδίδει ο ιστότοπος Duvar σε πολlά σημεία της Τουρκίας έχουν ξεφυτρώσει από μπάνερ μέχρι πανό και φωτεινές επιγραφές με κεντρικό σύνθημα το «I Love Erdogan». Μάλιστα σε περιοχές με πλειονοτική ή έντονη πληθυσμιακή παρουσία του κουρδικού στοιχείου, τα προσωπολατρικά αυτά μπάνερς ή πινακίδες είναι γραμμένα στην κουρδική…

Σημειώνεται ότι την επίμαχη κίνηση στις ΗΠΑ υπέγραφε η ομάδα «Συνήγοροι της Σιωπηλής Τουρκίας» η οποία υποστηρίζει ότι έχει αφιερωθεί στον στόχο να «δώσει φωνή σε όλους τους ανθρώπους που καταπιέζονται στην Τουρκία».

Η εμφάνιση της πινακίδας στην Times Square είχε προκαλέσει την αντίδραση του εκπροσώπου του ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος μέσω τουίτερ κατηγόρησε την οργάνωση Γκιουλέν ότι βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια δυσφήμισης του Τούρκου Προέδρου, αναφέροντας: «η ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO αποτελεί απειλή τόσο για την ανθρωπότητα όσο και για την Τουρκία».


DuvarEnglish
HellasJournal

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια