ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τσίπρας: Δικός μου υπουργός ήταν ο Κικίλιας που έπιασε τον Χ. Ξηρό-Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά


Ένα απίστευτο ψέμα έκλεψε την παράσταση από την πρωινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ούτε λίγο πολύ ο κ. Τσίπρας είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους της εκπομπής πως «ο Χριστόδουλος Ξηρός δραπέτευσε επί κυβέρνησης Σαμαρά και συνελήφθη επί ΣΥΡΙΖΑ».

Και επειδή τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τις ανακοινώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ή ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας κάποτε υπήρξε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ή ο Αλέξης Τσίπρας συνειδητά έχει αποφασίσει να λέει τόσο χοντροκομμένα ψέματα.


ΝΔ για Ξηρό: Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά

«Σε κάθε μια πρόταση ο κ. Τσίπρας λέει κι ένα ψέμα» αναφέρει ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας για τον Χριστόδουλο Ξηρό, αλλά και τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Σήμερα λοιπόν, θέλοντας να ξεχάσουμε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα,  ακούσαμε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά σχέση με την αλήθεια. Η σύλληψή του έγινε, στις 3 Ιανουαρίου 2015, επί Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά. Μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάει ο Δ. Κουφοντίνας σε αγροτικές φυλακές. Όταν με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει τα ψέματά του,  αντιλαμβάνεται κανείς ότι Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια