ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Προχωρούν την επέκταση στο Φυλάκιο – Δημοσιεύθηκαν ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα μισθωτήρια των χωραφιών


-Για 10 χρόνια η ενοικίαση (5+5) και 1.000 ευρώ το στρέμμα οι 4 που τα παραχώρησαν και υπέγραψαν χθες την σύμβαση

-Για επέκταση του ΚΥΤ και όχι ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ αναφέρει ξεκάθαρα η απόφαση

Η Κυβέρνηση αν και ανακοίνωσε την ακύρωση επέκτασης του ΚΞΥΤ Φυλακίου, προχωράει κανονικά με το “¨κόλπο” της επέκτασης του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ τον προγραμματισμό της, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

Δημοσιεύθηκαν πριν από λίγο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου τα μισθωτήρια με τους 4 ιδιοκτήτες χωραφιών, οι οποίοι δέχθηκαν να τα νοικιάσουν για 10 χρόνια (5+5), αντί 1.000 ευρώ το στρέμμα. Πρόκειται για έναν κάτοικο Ριζίων, έναν κάτοικο Κεράμου, μία κάτοικο Κυπρίνο και μία Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρεται σε όλα και διαφοροιείται μόνο το όνομα του εκμισθωτή:

Το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, που εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, Λεωφ. Θηβών 196-198 – Τ.Κ. 182 33, με ΑΦΜ: 996797093, ΔΟΥ Μοσχάτου και νομίμως εκπροσωπείται για την υπογραφή της παρούσας από την Υπηρεσιακή Γραμματέα, Δρ. Φωτεινή Τ. Κουλούρη, εφεξής καλούμενο για συντομία «ΜΙΣΘΩTHΣ»,

ΜΙΣΘΩΜΑ. Το ετήσιο μίσθωμα, για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, ορίζεται στο ποσό
των χιλίων ευρώ (1.000,00€) ανά στρέμμα και συνολικά στο ποσό των 2.965,00 ευρώ για το
αγροτεμάχιο.

Η διάρκεια της ανωτέρω μίσθωσης άρχεται από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης μισθώσεως έως την 31-12-2025. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς παράτασης της μίσθωσης, με την έγγραφη ενημέρωση των εκμισθωτών πριν την λήξη της, για πέντε (5) επιπλέον έτη, με το ίδιο μίσθωμα και τους ίδιους όρους.

ΙΔΟΥ ΤΑ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΑ:
ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ 1
ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ 2
ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ 3
ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ 4

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια