ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνει καθημερινά για να έχει το θράσος ο Τσίπρας να λέει πως δεν επαρκούν οι ΜΕΘ


Σε μια ακόμα παράσταση λαϊκισμού, θράσους και δημαγωγίας προχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Αφορμή αυτήν την στιγμή στάθηκε η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε με σφοδρότητα την κυβέρνηση γιατί όπως υποστήριξε τα νοσοκομεία μας είναι στο κόκκινο και πως αυτήν την στιγμή που μιλάμε 100 πολίτες είναι διασωληνωμένοι με πρόχειρους αναπνευστήρες εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας.

Το μόνο που λησμόνησε να πει ο κ. Τσίπρας είναι ότι εδώ και τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστεί σε όλες τις καθημερινές πορείες στο κέντρο της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας.

Χωρίς την παραμικρή αίσθηση ντροπής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Και αυτό το οποίο πρέπει να κατανοήσετε αυτή την ώρα, είναι ότι είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που είμαστε για πέντε συνεχόμενους μήνες σε lockdown. Και αυτό βαραίνει την καρδιά, την ψυχή του μέσου Έλληνα πολίτη. Και ότι είμαστε αυτήν την στιγμή ξανά και ξανά με τα νοσοκομεία μας στο κόκκινο αυτό διότι εσείς δεν φροντίσατε έναν χρόνο τώρα να ενισχύσετε αποφασιστικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας και πάλι κρύβεστε πίσω από τους αριθμούς.»

Και συνέχισε με ακραίως προκλητικό τρόπο:

«Αυτήν την στιγμή που μιλάμε είναι 100, 100 πολίτες διασωληνωμένοι με πρόχειρους αναπνευστήρες, όχι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, στις λίστες του ΕΚΑΒ. Χθες το βράδυ ήταν 100. Πού είναι λοιπόν; Κι αν θα έχουμε θανάτους αυτήν την περίοδο που μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αυτό είναι το κρίσιμο ζήτημα. Αυτή είναι η μεγάλη αγωνία μας. Και πανηγυρίζατε, επίσης, γιατί έχουμε 8,2% ύφεση. Μεγάλο ανδραγάθημα κι αυτό.»

Δείτε το video:Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:


https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/451372942744043

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια