ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Συνελήφθη ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα


Όλα ξεκίνησαν όταν ο διοικητής έκανε παρατήρηση σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα - Ακολούθησε διαπληκτισμός με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν - Νωρίς το απόγευμα ο διοικητής αφέθηκε ελεύθερος

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα γιατί εκανε παρατήρηση σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετα τη μια το μεσημέρι οταν ο διοικητής εντόπισε στους χώρους του νοσοκομείου, έναν πολίτη, Ρομά, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα. Στη συνέχεια του έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να ειδοποιήθει η Αστυνομία. Διοικητής και πολίτης οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου ο πρώτος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση, απειλή και παραβίαση του άρθρου 265 περί διάδοσης του κορωνοϊου.

Ο πολίτης έκανε κι εκείνος μήνυση στον διοικητή με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος. Στην επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον διοικητή επιβεβαίωσε το γεγονός της σύλληψής του μετά τη μήνυση που του εκανε ο πολίτης, ο οποίος ενοχλήθηκε απο την παρατήρηση που του εκανε γιατί δεν φορούσε μάσκα. Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ο διοικητής του νοσοκομείου. αφέθηκε ελεύθερος.

*Σημειώνεται ότι εκ παραδρομής είχε αρχικά αναφερθεί ότι το συμβάν αφορούσε τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου Πατρών και όχι του «Άγιος Ανδρέας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια