ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Διδάσκουσα του ΕΚΠΑ μεταξύ των μπάχαλων που επιτέθηκαν και έσκιζαν την εικόνα της Παναγίας


Η ομάδα επιτέθηκε σε ηλικιωμένο και φώναζε «Στο δι@λο η οικογένεια στο δι@λο και η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»

Ένα χυδαίο περιστατικό σημειώθηκε της τελευταίες ημέρες στην Αθήνα με ομάδα μπάχαλων να επιτίθεται σε έναν ηλικιωμένο άνδρα με σκοπό απλώς να του σπάσουν την εικόνα της Παναγίας και να τη σκίσουν.

Δείτε το βίντεο:

Ανάμεσα στα μπάχαλα όμως, κι αυτό είναι το πιο τρομακτικό από όλα, βρίσκεται μία εκ των διδασκόντων του τμήματος κοινωνιολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο λόγος για την κα Ά. Χ. η οποία όταν δεν διδάσκει, έχει ακτιβιστική - φεμινιστική δράση. Το πιο πιθανό είναι βέβαια ότι την έχει και όταν διδάσκει, αλλά αυτό είναι ένα απλό υποθετικό σενάριο του συγγραφέως και δεν είναι τεκμηριωμένο, συνεπώς δεν θα το πω.

Ας δούμε και δύο ενδεικτικές φωτο της Α.Χ. από την εν λόγω «πορεία - διαμαρτυρία».Και το Facebook της κυρίας Α.Χ.

Και φυσικά ο προβληματισμός είναι μεγάλος, καθώς εκτός από το ανησυχητικό φαινόμενο του «Φεμιναζισμού» όπως πλέον έχει εξελιχθεί και του υπερβολικού μίσους προς κάθε τι το εθνικό και ιερό, είναι ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές που είναι στα όρια της παραβατικότητας, έχουν θέση στην εκπαίδευση του ελληνικού συστήματος.

Θα ήταν καλό να έχουμε το νου μας...Χρήστος Μυτιλινιός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια