ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ρίχνουν ύπουλα λάδι στην φωτιά των τρομοκρατών


Τις τελευταίες ημέρες στην καθιερωμένη διαδικτυακή βόλτα σε ιστολόγια, είδα κάποιους ευαισθηταράδες που επισημαίνουν τον «κίνδυνο διχασμού» των Ελλήνων. Αυτό το εντοπίζουν στα επεισόδια που προκαλούν οπαδοί του αρχηδολοφόνου-τρομοκράτη Κουφοντίνα με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ κλπ μπαχαλάκηδων της άκρας αριστεράς.

Οι ίδιοι με τις…ανησυχίες τους αυτές και τις…αναλύσεις τους τι κάνουν;;;

Αυτοί δεν κλείνουν το μάτι σε όλους αυτούς τους μπαχαλάκηδες-ΣΥΡΙΖΑ-ακροαριστερά δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να διχάσουν τους Έλληνες; Ποιοι αυτοί που κινούνται στην οικτρή μειοψηφία υποστηρικτών του Κουφοντίνα και του ΣΥΡΙΖΑ τέτοιων απόψεων;

Δίνουν τόση επιρροή και δύναμη σε όλα αυτά τα τρομοκρατίδια;

Οι ίδιοι αυτοί αναλυτές ανησυχούντες για τον διχασμό των Ελλήνων, ίσως χωρίς να το καταλαβαίνουν, ρίχνουν λάδι στην φωτιά που ανάβουν οι μπαχαλάκηδες και υποστηρικτές του Κουφοντίνα.

Έχω παρατηρήσει ότι οι γράφοντες τέτοια άρθρα κινούνται οι περισσότεροι στην άκρα δεξιά και πολλές φορές αναρτούν κείμενα αντικυβερνητικά με μεγάλο μένος θα έλεγα και σε θέματα που εύκολα μπορούν να χαρακτηριστούν οι ίδιοι ως υπονομευτές μιας διεθνώς αναγνωρισμένης προσπάθειας να βγούμε όλοι νικητές από τον υβριδικό πόλεμο που έχουμε εδώ και κανα χρόνο. Ξεχνούν την πάνσοφη ρήση: Ουδέν κακόν αμιγές καλού, αλλά αυτοί δείχνουν να θέλουν το κακό όλων μας με την γενικότερη στάση τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όχι κύριοι αναλυταράδες της δεξιάς και υποστηρικτές της οικτρής μειοψηφίας των υποστηρικτών του Κουφοντίνα και της άκρας αριστεράς, οι Έλληνες απομονώνουμε όλα αυτά τα στοιχεία και δεν σας παίρνουμε στα σοβαρά με τις αναλύσεις-άρθρα σας.

Επισήμανση: Και βεβαιότατα δεν είναι όλοι οι ψηφίσαντες ΣΥΡΙΖΑ υποστηρικτές του Κουφοντίνα και των μπαχαλάκηδων στα πανεπιστήμια, είναι μόνο το ποσοστό γύρω στο 3%.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια