ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δολοφονική επίθεση σε καθηγητή ΤΕΦΑΑ-Συγκλονίζει η περιγραφή τουΔολοφονική επίθεση δέχθηκε καθηγητής των ΤΕΦΑΑ το περασμένο Σάββατο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν εξωπανεπιστημιακός.

Οι ηγεσίες του Πανεπιστημίου Αθηνών και του υπουργείου Παιδείας έχουν ξεκινήσει διαδικασία για αναζήτηση του δράστη.

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε ο Νίκος Πατσαντάρας, καθηγητής των ΤΕΦΑΑ στη Δάφνη, «γύρω στις 13:30 έφτασα στη σχολή για να εργαστώ στο γραφείο μου. Όταν πάρκαρα το αυτοκίνητο, είδα τον φύλακα να λογομαχεί με νεαρό που είχε υπό την κατοχή του ένα πίτμπουλ, όπως μου φάνηκε.

Ο φύλακας έλεγε στον νεαρό ότι απαγορεύεται η είσοδος με σκυλιά στη σχολή. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και ενώ ο νεαρός με είχε προσπεράσει και ο φύλακας συνέχιζε να τον προειδοποιεί, του είπα:

“Λεβέντη μου, γιατί δεν σέβεσαι τις υποδείξεις του φύλακα”. “Τι σ’ ενδιαφέρει εσένα, ποιος είσαι εσύ;”, μου φώναξε. Του απάντησα ότι είμαι καθηγητής στη σχολή, ενώ ταυτόχρονα κατάλαβα ότι δεν ήταν φοιτητής μας. Αμέσως γύρισε προς το μέρος μου. όταν έφτασε κοντά μου, και χωρίς να καταλάβω τίποτα, με γρονθοκόπησε με τόσο βίαιο τρόπο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσω αναίσθητος στο έδαφος.

Αυτός –σύμφωνα με την αναφορά του φύλακα γιατί εγώ είχα χάσει τις αισθήσεις μου– συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στο πρόσωπο και στα πλευρά. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, είδα τον φύλακα από πάνω μου τρομαγμένο και βουρκωμένο. Στο επόμενο στάδιο θυμούμαι τον εαυτό μου με πλημμυρισμένο το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου στα αίματα».

O Νίκος Πατσαντάρας, μιλώντας στην «Καθημερινή», ανέφερε ότι παρότι κάλεσαν το Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να πάνε στη σχολή και ζήτησαν η καταγγελία να γίνει στο Α.Τ.

Ο καθηγητής έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα, ενώ έχει ζαλάδες, ναυτία, πονοκεφάλους και αστάθειες. Ακόμα, του έγιναν ράμματα σε όλο το πρόσωπο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια