ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τελειώνουν τον Ερντογάν! Εισαγγελείς ψάχνουν σε 7 χώρες τα εκατομμύρια του «σουλτάνου»


Όπως συμβαίνει πάντα με τους αρπάχτρες, θα συμβεί και στην περίπτωση του Ερντογάν που έχει γίνει βαθύπλουτος, ενώ ο λαός του πεινάει και η οικονομία της Τουρκίας καταρρέει.

Με… χάπια ο Τούρκος Πρόεδρος μετά την απόφαση Ομοσπονδιακών Εισαγγελέων των ΗΠΑ να ζητήσουν επισήμως από 7 χώρες να τους δώσουν τραπεζικά στοιχεία τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειάς του. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η εφημερίδα «24 ώρες» της Λιβύης.

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών Lindsey Graham έγραψε, μαζί με έναν συνάδελφό του, υπέβαλαν στο Κογκρέσο σχέδιο νόμου για κυρίως στην Τουρκία, καθώς και την διερεύνηση του πλούτου του Ερντογάν και της οικογένειάς του.

Μάλιστα σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Tele 1» οι χώρες που ζητήθηκαν τα τραπεζικά στοιχεία των… Ερντογαναίων είναι η Ελβετία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, το Κατάρ, η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία και η Κίνα.

Οι ώρες του φαταούλα Ερντογάν φαίνεται να είναι μετρημένες… Άλλωστε όλους αυτού του είδους οι γυναίκες και οι κλεψιές τους φάγανε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια