ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μητσοτάκης: 20αρης ήταν και ο Θάνος Αξαρλιάν που σκότωσε εν ψυχρώ ένα μεσημέρι ο Κουφοντίνας«Γύρω από το θέμα του Κουφοντίνα πολύ θέλησα να γράψουν παραποιημένη την ιστορία, ποντάροντας ότι ο σημερινός 20αρης δεν ξέρει πως 20αρης ήταν και ο Θάνος Αξαρλιάν που σκότωσε εν ψυχρώ ένα μεσημέρι ο Κουφοντίνας. Ίσως κάποιοι ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν γνώριζαν τον Παύλο Μπακογιάννη, ένα πολιτικό που πολέμησε την δικτατορία και ήθελε να ενώσει τους έλληνες. Ένα άτακτο παιδί της παράταξης του, είμαι σίγουρος ότι θα τον ψήφισαν οι νέοι» είπε ο πρωθυπουργός συμπληρώνοντας: «Μέχρι που φτάσατε να συνδιοργανώνεται με καλέσματα των δικών σας site και με πλήρη γνώση ότι θα βρισκόταν σε αυτή την εκδήλωση και ταραχοποιά στοιχεία, τους αναρχικούς και τους χούλιγκανς. Βουλευτής σας, η Σια Αναγνωστόπουλου είχε κάνει κάλεσμα».

«Μέχρι που φτάσατε να συνδιοργανώνεται με καλέσματα των δικών σας site και με πλήρη γνώση ότι θα βρισκόταν σε αυτή την εκδήλωση και ταραχοποιά στοιχεία, τους αναρχικούς και τους χούλιγκανς. Βουλευτής σας, η Σια Αναγνωστόπουλου είχε κάνει κάλεσμα».


Ο πρωθυπουργός φέρε αρκετά παραδείγματα εμπρηστικών δηλώσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν υποκρίνεστε τον ενωτικό και τον σοσιαλδημοκράτη θα υπάρχει πάντα ένας βουλευτής σας όπως ο κύριος Βαρεμένος που θα μας εξηγεί τι πραγματικά σκέφτεστε. Έγραψε ο κύριος Βαρεμένος ότι όλα τα εγκλήματα τα διεκπεραίωσαν άνθρωποι προερχόμενοι από το κέντρο».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους νέους, ζητώντας να ανοιχτοί σε ολες τις πληροφορίες και να μην εγκλωβίζονται σε όσα διαβάζουν στα social media.

«Θέλω να απευθυνθώ στους νέους μας, έναντι τους απολογούμαι και εξηγούμαι. Θέλω να κάνω φιλικότερο το πρόσωπο του κράτους και αποτελεσματικότερη την κυβέρνηση μας. Ζητώ όμως την δική τους βοήθεια, δεν κούναω το δάχτυλο, ανοίγω τα αυτιά μου. Η νέα γενιά σήμερα δεν πρέπει να είναι υποταγμένη, πρέπει να είναι υποψιασμένη. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι μία ανάρτηση στο διαδίκτυο δε συνιστά πάντα την απόλυτη αλήθεια. Πρέπει να εξηγήσουμε στους νέους μας ότι έτσι όπως λειτουργούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι αλγόριθμοι στην ουσία αναπαράγουν και επιβραβεύουν τις όποιες απόψεις ήδη έχουν. Οι νέοι εγκλωβίζονται στις απόψεις τους χωρίς να αναπτύσσουν την κριτική τους σκέψη και να αμφισβητούν αυτό που οποιοσδήποτε μπορεί να τους σερβίρει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια