ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τι έλεγε ο Ραγκούσης για τις τηλεοπτικές άδειες το 2015


Σε εξέλιξη είναι η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης της ΝΔ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον Νίκο Παππά και τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών στην υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2015-2016 και τη σχέση του με τον επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουν θέση επί του θέματος. Ανάμεσά τους και ο βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο κ. Ραγκούσης, που φαίνεται να έχει ξεχάσει τα όσα έλεγε το 2015 για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, σήμερα υπερασπίστηκε τη γραμμή του κόμματός του για τον Νίκο Παππά, ενώ σε παλαιότερες αναρτήσεις του στο twitter ο ίδιος μιλούσε για σκάνδαλο και αδιαφάνεια και επιτιθόταν προσωπικά στον Νίκο Παππά, αναφέροντας ότι «θα έχουν κακό τέλος με τον σκανδαλώδη τρόπο που διάλεξαν να ιδιοποιηθούν τις τηλεοπτικές άδειες».

Πολλοί χρήστες τους twitter θυμήθηκαν τον πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ να κατακεραυνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μια σειρά από αναρτήσεις με παλαιότερα tweets του ίδιου από το 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://omadaalithias.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια