ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Χαμός στο Twitter με τον «ημιπιτσιρικά» του Βούτση για τον 35χρονο γιο του


Σάλος έχει προκληθεί με τις δηλώσεις του πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη του γιου του όταν πέταξε τρικάκια έξω από το γραφείο της Γενικής Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δικαιολόγησε τις πράξεις του γιου του, αλλά επιτέθηκε στα ΜΜΕ λέγοντας πως τους πετροβολούν οικογενειακά για αυτό το λόγο.


"Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ήμιπιτσιρικάδες σαν τον γιό μου, που είναι 35 χρονών -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά- ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο, έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κλπ και φύγανε", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βούτσης και συνέχισε:

"Και ενώ φεύγανε από το δρόμο συλλάβανε δύο, μεταξύ των οποίων και τον γιό μου. Και από χθες έχει γίνει ένα όργιο παραδημοσιογραφίας. Η δεν κυρία Νικολάου, η οποία δεν ήταν εκεί, μήνυσε γιατί λέει φοβήθηκε που της είπαν ότι υπήρχαν τέτοια τρικάκια. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει ούτε στη μεταπολίτευση... Ποτέ στην Ελλάδα. Τους μήνυσε, έγινε σήμερα το δικαστήριο, αθωώθηκαν τα παιδιά" κατέληξε ο κ. Βούτσης.


Υπενθυμίζεται πως στις 15 Δεκεμβρίου 2020, 10 άτομα πραγματοποίησαν επίθεση και πέταξαν τρικάκια έξω από το γραφείο της κυρίας Νικολάου, τα οποία έγραφαν συνθήματα όπως «οι ζωές των κρατούμενων μετράνε». Η αστυνομία προχώρησε σε 2 συλλήψεις, ένας εκ των οποίων ήταν και ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.


Το Twitter βέβαια, έσπευσε να σχολιάσει το χαρακτηρισμό του Νίκου Βούτση για τον 35χρονο γιο του ως "ημιπιτσιρικάς", ενώ δημιουργήθηκε και το αντίστοιχο hashtag #Ημιπιτσιρικάς, το οποίο βρέθηκε πρώτο στις δημοφιλείς τάσεις στην Ελλάδα. Πολλοί χρήστες θυμήθηκαν τη δήλωση Βερναρδάκη για τον Αλέξη Τσίπρα: "Μην χτυπάτε τον Τσίπρα, είναι μόνο 44 ετών΄".Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια