ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τι ισχύει με τους υποστηρικτές του Κουφοντίνα και την πολιτική του facebook για τους τρομοκράτες


Με αφορμή αναρτήσεις υπέρ του Κουφοντίνα στο facebook οι οποίες μπλοκάρονται και τα υπονοούμενα όλων αυτών ακόμη και κατά της κυβέρνησης, καλό είναι να αποσαφηνιστεί η πολιτική του εν λόγω μέσου ως προς την τρομοκρατία και τους τρομοκράτες.

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι χαρακτηρισμένος τρομοκράτης έχοντας καταδικαστεί για 11 δολοφονίες, ο αλγόριθμος του facebook μπλοκάρει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Αυτό ενδεχομένως αποφεύγουν να επισημάνουν όσοι καταγγέλλουν "λογοκρισία" στις αναρτήσεις υποστήριξης του αρχιεκτελεστή της 17Ν και επιχειρούν να δημιουργήσουν νέο θέμα.

Οι αναφορές του τύπου «είμαστε με τον Κουφοντίνα» και η προσπάθεια στήριξής του μέσα από το διαδίκτυο με διαρκείς αναρτήσεις εκλαμβάνεται από το facebook ως υποστήριξη σε τρομοκράτη και τρομοκρατία.

Οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα επιχειρούν να δημιουργήσουν πολιτικό θέμα. Να θέσουν ζήτημα λογοκρισίας κάνοντας λόγο για «βιομηχανία καταγγελιών» που οδηγεί στο μπλοκάρισμα, αλλά και να εμπλέξουν εκ νέου τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα υπάρχουν και επώνυμες αναφορές που υποστηρίζουν ότι επιχειρείται η δολοφονία του Κουφοντίνα «κατά παράβαση του κράτους δικαίου», καθώς και ότι έτσι θα γίνεται αύριο και με άλλους αντιπάλους της κυβέρνησης. Με τον τρόπο αυτό ανάγουν τον Κουφοντίνα σε αντίπαλο της κυβέρνησης παίζοντας το παιχνίδι του, μέσω του οποίου επιχειρεί να κατοχυρωθεί ως «πολιτικός κρατούμενος» και όχι ως κατά συρροή δολοφόνος.

Σε κάθε περίπτωση οι οπαδοί και θιασώτες του Κουφοντίνα αλλά και όσοι αναρωτιούνται αν υπάρχει λέξη κλειδί που έχει μπει στον αλγόριθμο του facebook ξεχνούν πως ο Λουκάς της 17Ν είναι τρομοκράτης και έτσι αντιμετωπίζεται από τις ΗΠΑ αλλά και από άλλες χώρες εκπρόσωποι των οποίων έπεσαν θύματα του δικαστή και εκτελεστή μια τρομοκρατικής οργάνωσης. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια