ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αρβερέλ: Πού στηρίζεται το δήθεν λαϊκό αίτημα παραίτησής της Μενδώνη;


Η Ελένη Αρβελέρ σε δήλωσή της στο iefimerida.gr στηρίζει την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη τονίζοντας πως δεν βαρύνεται με κάτι στην υπόθεση Λιγνάδη.

Μάλιστα η ακαδημαϊκός κυρία Αρβελέρ αναφέρει χαρακτηριστικά «πού στηρίζεται το δήθεν λαϊκό αίτημα παραίτησης της κυρίας Λίνας Μενδώνη, της Υπουργού Πολιτισμού που ασκεί κατά τη γνώμη μου επαρκώς και επιτυχώς το πολυσχιδές έργο της;».

Η δήλωση της Ελένης Αρβερέλ για την Λίνα Μενδώνη στο iefimerida.gr

«Η κοινωνία μας σήμερα υποφέρει από το αποτρόπαιο. Και ευτυχώς η Πολιτεία αντέδρασε, ενώ η Δικαιοσύνη ήδη εργάζεται γρήγορα και ψύχραιμα για την κάθαρση.
Γιατί όμως να μην παίρναμε υπόψην και την επαγγελματική εμβέλεια και να μιλάμε μόνο για ανοίκειες διαγωγές που δεν ήταν ούτε μπορούσαν να είναι γνωστές;
Ο Λιγνάδης είχε τυπικά τα προσόντα για να γίνει καλός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Γνωρίζω άριστα τη λειτουργία του Ιδρύματος, γιατί είχα την τιμή να προεδρεύσω του Δ.Σ. πάνω από μία δεκαετία∙ κι αυτό υπό πολλούς Υπουργούς Πολιτισμού, αρχίζοντας από την Μελίνα.
Πού, λοιπόν, στηρίζεται το δήθεν λαϊκό αίτημα παραίτησης της κυρίας Λίνας Μενδώνη, της Υπουργού Πολιτισμού που ασκεί κατά τη γνώμη μου επαρκώς και επιτυχώς το πολυσχιδές έργο της;».

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια