ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ν. Χαρδαλιάς: «Κρατήστε κάποιοι τις κατάρες και τις εξυπνακίστικες αναλύσεις»Με μια καυστική ανάρτηση στο twitter ο Νίκος Χαρδαλιάς στρέφεται εναντίον όσων αμφισβητούν τα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας της πανδημίας.

«Κρατήστε κάποιοι τα αναθέματα, τις κατάρες, τις παράλογες και μικροπολιτικές απορίες και εξυπνακίστικες αναλύσεις. Και μην αναρωτιέστε γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Κάθε μέτρο, κάθε απόφαση έχει ένα μόνο κριτήριο, την ανθρώπινη ζωή. Και όλες οι απαντήσεις ειναι στον παρακάτω πίνακα», επισημαίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας στον λογαριασμό του στο twitter, αναδημοσιεύοντας μάλιστα και έναν πίνακα του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου με τους θανάτους σε χώρες της ΕΕ ανά εκατομμύριο κατοίκους, ύστερα από 1 χρόνο πανδημίας.

Τα στοιχεία που αναδημοσιεύει ο Νίκος Χαρδαλιάς έχουν ως εξής:
Βέλγιο 1916
Τσεχία 1859
Σλοβενία 1824
Ην.Βασίλειο 1822
Ιταλία 1608
Πορτογαλία 1576
Ουγγαρία 1501
Ισπανία 1461
Βουλγαρία 1444
Κροατία 1349
Γαλλία 1260
Σλοβακία 1257
Σουηδία 1249
ΕΛΛΑΔΑ 598Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είχε υπογραμμίσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «με λίγη ακόμα επιμονή και προσήλωση στα μέτρα προστασίας, με τη συνεργασία και την υπομονή των πολιτών που τόσο έχουν στηρίξει την προσπάθειά μας, αλλά και την αυταπάρνηση όλων των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας που καθημερινά δίνουν τη μάχη, θα μπορέσουμε σύντομα να βγούμε από αυτή την περιπέτεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια