ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πόσο αηδιαστικοί πια οι οι ΣΥΡΙΖΑίοι ΜΜΕδες!


«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της», τονίζει το Μαξίμου, αναφερόμενο σε ανάρτηση του Kώστα Βαξεβάνη, ο οποίος εμφανίζει δήθεν ως σημερινή -εν μέσω καραντίνας- επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία έγινε όμως το 2019.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου, «ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης ξεπέρασε το όριο της προβοκάτσιας», με αυτή του την κίνηση. Όπως επισημαίνεται, η επίσκεψη της κας Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει πως «για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία!»

«Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου».
Το δελτίο Τύπου από την επίσκεψη του πρωθυπουργού που πραγματοποιήθηκε πριν 16 μήνες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια