ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Άλλος ένας αριστερός που ήξερε τόσα χρόνια και δεν κατήγγειλε ...


Κλέων Γρηγοριάδης για Λιγνάδη: Εδώ και 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι έχει παιδεραστικές τάσεις


Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 και ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης αποκάλυψε σήμερα ότι εδώ και 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει παιδεραστικές τάσεις.


Ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 σε πρόσφατες δηλώσεις του τοποθετήθηκε για την υπόθεση του διάσημου θεατράνρθωπου και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Είμαι σ’ αυτό τον χώρο 35 χρόνια. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις. Δε λέω να τον δικάσουμε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες. Λέω όμως ότι ένας τέτοιος άνθρωπος δεν επιλέγεται από τον πρωθυπουργό και την υπουργό, ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφιους, για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή της πιο σημαντικής κρατικής σκηνής της πατρίδας μας. Υπήρχαν δεκάδες καταγγελίες ανθρώπων στο σωματείο μας ότι είχαν βιαστεί όσο ήταν ανήλικοι και η πολιτεία κώφευε. Έλεγαν οι αρμόδιοι ότι είμαστε κράτος δικαίου, έτσι είναι τα κράτη δικαίου;».


Στη συνέχεια εκτόξευσε τα βέλη του κατά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Για την κυρία Μενδώνη κάποιες μέρες πριν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο κ. Λιγνάδης ήταν ένας στοχοποιημένος άνθρωπος από ανυπόστατες φήμες και ανώνυμες καταγγελίες. Και επειδή για την κυρία Μενδώνη μέχρι τότε ζούσαμε -και συνεχίζει να το πιστεύει- σε κράτος δικαίου, όπου ίσχυε και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν επιτρέπονταν οι ανθρωποφαγίες. Αυτά έλεγε πριν μέρες στη Βουλή. Άραγε, πλέον, δεν ισχύει άραγε το τεκμήριο της αθωότητας; Πώς ξέρει ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, όπως είπε, αφού δεν έχει αποφανθεί ακόμη η δικαιοσύνη; Είναι όμως επικίνδυνος γιατί τον ξέρω 25 χρόνια».


Ακόμα πρόσθεσε πως «Είναι δυνατόν η υπουργός Πολιτισμού μ’ αυτή την ευκαιρία να συγχέει την υποκριτική τέχνη με την απάτη και την εξαπάτηση. Φανταστείτε ότι είναι ο πολιτικός μας προϊστάμενος και «προστάτης» μας. Είναι κατάλληλος υπουργός αυτός ο άνθρωπος; Τότε θα ήταν εκπληκτικοί ηθοποιοί όλα τα κλεφτρόνια, θα έπαιρναν Όσκαρ. Όχι απλώς προσέβαλε τον κλάδο αλλά έδειξε την άγνοια της και την αμορφωσιά της».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια