ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Παρασημοφορείται σήμερα ο Εθνικός Ευεργέτης Ιάκωβος Τσούνης


Ο Ιάκωβος Τσούνης με τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο Μουσείο που έχει ιδρύσει ο Εθνικός Ευεργέτης στο Αίγιο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρασημοφορήσει αύριο, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στις 12:00 με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής τον 97χρονο εφοπλιστή βετεράνο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Ιάκωβο Τσούνη, για την σημαντική προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Ιάκωβος Τσούνης έχει δωρίσει στον Ελληνικό Στρατό όλη του την περιουσία, ενώ η συνεισφορά του στην Άμυνα και τις υποδομές της ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν διατεθεί κυρίως για ανακαινίσεις πτερύγων και κλινικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Παράλληλα, ο κ. Τσούνης έχει προχωρήσει στη δωρεά 60 αποβατικών πλοίων στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ έχει διαθέσει όλη του την ακίνητη και κινητή περιουσία στο στράτευμα.

Νωρίτερα, στις 10:00 η κυρία Σακελλαροπούλου θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπο Πετρίδη.

Καθημερινή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια