ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι ψευτοεπιστήμονες, οι τσαρλατάνοι και οι πόρνοι δημοσιογράφοι


Επειδή υπάρχουν διάφοροι εντελώς άγνωστοι επιστήμονες ή ψευδοεπιστήμονες- τσαρλατάνοι και πολύ περισσότεροι δημοσιογράφοι πόρνες κέρδους εντυπώσεων και προσοχής, οι οποίοι στον όνομα της δήθεν πολύπλευρης ενημέρωσης μας βουϊζουν το κεφάλι με όλους αυτούς, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις ψεκασμένες θεωρίες και απόψεις και βουρρρρ στο να διευρύνουμε όλα αυτά που κάνουν κακό στην κοινωνία.
Τους εντελώς άγνωστους επιστήμονες έτσι θα τους μάθει και…η μάνα τους ότι επιστημονεύουν και δεν θα το ξέρουν μόνο αυτοί ή κάποιος στενός κύκλος τους. Ακόμα και αυτοί μπορεί να πάσχουν από μανία προβολής με όποιον τρόπο, οι επιδειξιομανείς.
Όλοι αυτοί οι προαναφερόμενοι αυτά που λένε τα κατεβάζουν μόνο σαν άποψη και ούτε αναφέρονται-διασταυρώνονται κάπου αλλού, όπως σε επιστημονικά φόρα ή σε επίσημους οργανισμούς όπου έχουν και την ευθύνη για κάτι τέτοια. Αυτά που λένε δεν υπάρχουν ούτε και σε στατιστικά αρχεία επιστημονικών παρατηρήσεων.

Πολλές φορές πασάρουν ξεδιάντροπα ακόμα και ψευδείς ειδήσεις, ίσως όχι συνειδητά, αλλά το κάνουν.
Αρκεί να έχουν την παραμικρή αντιπολιτευτική νύξη, όλοι οι δήθεν ψυλλιασμένοι αυτά τα κάνουν σημαία, αρκεί να έχει έστω και λίγο αντικουλικό πνεύμα. Δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα αυτό, νομίζω ότι σε κάποιες άλλες χώρες είναι πιο έντονο αυτό το φαινόμενο της παραπληροφόρησης με επιστημονοφανή τρόπο.

Αν δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε τους ψέκες, πρέπει να την ψάχνουμε και λίγο για να δούμε αν ο κάθε... ψέκας έχει δίκιο και ο δημοσιογράφος πόρνη κάνει καλά την δουλειά του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια