ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σ. Νικολάου: Παθολογικοί ψεύτες, παρουσιάζουν ως «θύμα» τον Κουφοντίνα


Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τους ως «παθολογικούς ψεύτες» που «επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να αναγορεύσουν τον Δημήτρη Κουφοντίνα σε "θύμα" της Δημοκρατίας», εξαπέλυσε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, επισημαίνοντας ότι η μεταγωγή του Κουφοντίνα έγινε με πιστή τήρηση του νόμου και μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Στην ανάρτησή της στο facebook αναφέρει:

«Οι παθολογικοί ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ, για άλλη μια φορά επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να αναγορεύσουν τον Δημήτρη Κουφοντίνα σε «θύμα» της Δημοκρατίας.

Η αλήθεια είναι ότι η μεταγωγή του από τις ημιελεύθερες αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, έγινε με πιστή τήρηση του νόμου και μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Εγινε δε υπό το βάρος των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που δεν επιτρέπει τη μεταγωγή ΚΑΝΕΝΟΣ κρατουμένου στο Συγκρότημα Κορυδαλλού.

Οι κήνσορες των δημοκρατικών θεσμών και οι «επαγγελματίες» ανθρωπιστές ας αναρωτηθούν ποιοι θέλουν θύματα για να εξυπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια